Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicollette Sheridan: vyrų – daug, bet vienintelio – nerasta!

Ne viena namų šeimininkė, žiūrėdama į šios brandžios aktorės tobulą kūną, graužia nagus iš pavydo. Aktorė Nicollette Sheridan (45) teigia, kad ji neturi ypatingų grožio paslapčių – Nicollette tiesiog nepamiršta sporto ir gerai apgalvoja, ką deda į burną.
Foto naujienai: Nicollette Sheridan: vyrų – daug, bet vienintelio – nerasta!
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Ne viena namų šeimininkė, žiūrėdama į šios brandžios aktorės tobulą kūną, graužia nagus iš pavydo. Aktorė Nicollette Sheridan (45) teigia, kad ji neturi ypatingų grožio paslapčių – Nicollette tiesiog nepamiršta sporto ir gerai apgalvoja, ką deda į burną. Įspūdingos išvaizdos moteriai netrūksta vyrų, tik kažkodėl tarp jų neatsiranda to vienintelio.

Paauglė, prižiūrima anytos

Nicollette nuo mažens priprato būti savarankiška. Tėvo ji nepažinojo, o jos motinai – gerai žinomai britų aktorei Sally Sheridan – labiau rūpėjo karjera nei dukters auklėjimas. Tiesa, Sally vis dėlto dukrai įskiepijo meilę kinui ir teatrui. Ji pirmoji atskleidė visas šou pasaulio gerąsias ir blogąsias puses.
Ištikimiausiu penkiolikmetės Nicollette gerbėju buvo tuomet septyniolikmetis aktorius ir muzikantas Leifas Garrettas. Tėvų siaubui, ši jaunuolių porelė nusprendė gyventi drauge. Skirtingai nei Williamo Shakespeare’o Montekių ir Kapulečių šeimos, suaugusieji rado protingą išeitį: įsimylėjėliams leido apsigyventi Garretto namuose, bet juos nuolat stebės Leifo motina. Nicollette dievino Garrettą ir buvo pasiruošusi jam atleisti viską, išskyrus jo polinkį į alkoholį ir narkotikus. Beje, jaunoji mergaitė tuomet naiviai tikėjo, kad dėl jos mylimasis pajėgs atsisakyti žalingų įpročių. Be reikalo! Net šešerius metus kovojusi už meilę Sheridan pagaliau suvokė, jog mūšį ji pralaimėjo. Nicollette paliko Leifą ir nusprendė tapti aktore.

Fiktyvi santuoka?


1991 m. Sheridan ištekėjo už aktoriaus Harry Hamlino, su kuriuo susipažino filmavimo aikštelėje. Kadangi jų santuoka truko dvejus metus, pasklido kalbų neva ji buvo fiktyvi, t. y. Sheridan tik norėjo teisėtai gyventi JAV. Nicollette į Jungtines Valstijas atvyko 1973-iaisiais su motina ir jos naujuoju vyru – aktoriumi Telly Savalasu. Iš tikrųjų Nicollette ir Harry santuoka iširo dėl to, kad Sheridan užmezgė meilės romaną su gerai žinomu dainininku, trijų vaikų tėvu Michaelu Boltonu. Jis jai padovanojo kelerius laimingus metus, bet sutuoktuvių žiedo pirkimas, į dainininko planus nebuvo įtrauktas.

Nuo altoriaus – į buvusiojo glėbį

Praradusi viltį sulaukti Michaelo pasiūlymo už jo tekėti, Nicollette užmezgė romaną su asmeniniu treneriu švedu Nicklu Soderblomu. Šis vaikinas negaišo laiko veltui. Netrukus Apseno slidinėjimo trasoje jis gražuolei pasipiršo. Jiedu susižadėjo ir netgi numatė vestuvių datą. Tačiau horizonte ir vėl pasirodė Michaelas Boltonas... Sheridan, kurios jausmai šiam vyrukui dar nebuvo išgaravę, vėl puolė į muzikanto glėbį! Nenuostabu, kad įsiutęs švedas nusprendė išspausdinti knygą, kurioje vyras atvirai papasakojo, kokį pragarą jis iškentė, kai tuos kelerius metus gyveno su Nicollette. „Meilė akla. Kai kurie Nicollette charakterio bruožai iš pradžių man atrodė tik mielai keisti, bet vėliau išaiškėjo, kad ji yra beviltiškai pikta mergiotė, kuri niekuomet nesubręs.“ Poros santykiai baigėsi tuo, kad Nicklas iš nuoskaudos pabėgo gyventi į Šveicariją, o Nicollette nutraukė sužadėtuves.
Deja, aktorės grįžimas į Michaelo Boltono glėbį nebuvo teisingas sprendimas. Nors nuo šių dviejų žmonių sužadėtuvių praėjo dveji metai, Boltonas vis dėlto nesiryžo mylimosios vesti prie altoriaus. „Kai kurie vyrai – nepataisomi“, – sakė Nicollette. Pora išsiskyrė.

Godumas ar asmeninės laimės paieškos?


Po skyrybų su amžinu sužadėtiniu Michaelu, Sheridan nusprendė nebesifilmuoti seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“. „Atsibodo vaidinti pasileidusias, įžūlias blondines, kurios nuolat vilioja svetimus vyrus! Be to, aš rimtai nusprendžiau susitvarkyti asmeninį gyvenimą“, – šių metų pradžioje sakė Nicollette. Tačiau pikti liežuviai plaka, kad serialo kūrėjai per ekonomikos krizę nebeįstengia aktorei mokėti po 250 000 JAV dolerių už seriją (dirbti už mažesnę pinigų sumą Nicollette nesutiko!) Priminsime, jog karjeros pradžioje Sheridan sunkiai sekėsi įsitvirtinti pramogų pasaulyje. Įspūdingų kūno formų aktorei niekas nesiūlė rimtų vaidmenų. Jai ilgai teko vaidinti prostitutes ir meilužes. Pats žinomiausias Nicollette vaidmuo, išgarsinęs ją visame pasaulyje, – Eddie Britt iš serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“. Sheridan atstovas spaudai pareiškė: „Nicollette atėjo laikas dalyvauti naujuose projektuose.“ Aktorės prašymu, jos vaidinama herojė pasitraukė iš populiaraus serialo.
Šiuo metu Nicollette – namų šeimininkė. Naujasis aktorės draugas verslininkas Steve’as Pate’as tuo labai patenkintas, nes jo mylima moteris jam gali skirti pakankamai dėmesio.

Įdomūs faktai:


Niekas nieko nežino apie biologinį Nicollette tėvą.
Aktorė dievina seksualios ir veiklios moters įvaizdį. Jai patinka griežti kostiumai, kurie paryškina gundančias jos kūno linijas.
2004 m. Nicollette išrinkta neskoningiausiai besirengiančia moterimi; gerai žinomas dizaineris ponas Blackwellas tuomet ją kritikavo už vulgarius drabužius – pernelyg trumpus sijonus ir prigludusias kelnes.
Nuo trejų metukų Nicollette lankė jojimo ir anglų kalbos pamokas.
Jos senelės gyslomis tekėjo indų kraujas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius