Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė ėmėsi verslo

Šį pirmadienį – pirmoji mano darbo diena įmonėje, tad dar sunku pasakyti, kaip sekasi. Kol kas jaučiuosi savo stichijoje, taip pat gerai kaip ir dainuodama scenoje.
Foto naujienai: Nijolė Pareigytė ėmėsi verslo
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt
Keletas faktų

Gimė 1984 m. lapkričio 27 d. Klaipėdoje.
Mokslai: vaikystėje mokėsi menų gimnazijoje, grojo pianinu, dainavo chore. Vilniaus universitete baigė vadybą ir verslo administravimą bei valdymą, Mykolo Riomerio universitete studijuoja Europos Sąjungos teisę.
Veikla: grupės „69 danguje“ atlikėja (dainuoja nuo grupės įkūrimo pradžios, 2005-ųjų sausio).
Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Pakeitėte veiklą – tapote rinkodaros konsultante. Kaip sekasi?

Šį pirmadienį – pirmoji mano darbo diena įmonėje, tad dar sunku pasakyti, kaip sekasi. Kol kas jaučiuosi savo stichijoje, taip pat gerai kaip ir dainuodama scenoje. Dar studijuojant universitete man labai patiko vadybos mokslai, rinkodara, prekyba. Teorijos žinių turiu nemažai, metas jas patikrinti praktikoje.

Vadinasi, scenoje jūsų jau neišvysime?

Kol kas tikrai nežadu atsisakyti muzikinės karjeros. Dar nenorėčiau, nes dainavimas man – savotiška terapija. Būna, užlipi į sceną, uždainuoji ir praeina galvos skausmas, dingsta užkimimas, atsiranda tarsi antrasis kvėpavimas. Taigi visokie tauškalai internete, neva mūsų grupė išsiskirsto, nepagrįsti. Kol kas kaip dainavome, taip ir dainuosime. Tiesa, sumažėjo koncertų. Po švenčių visada būna štilis. Manau, pavasarį, vasarą koncertų bus daugiau.

Krizė čia niekuo dėta?..


Be abejo, krizė paveikė visas sritis, mes – pramogų pasaulio atstovai – taip pat ne išimtis. Dabar žmonėms labiau rūpi ne žaidimai, o kaip išgyventi, susimokėti mokesčius, kad antstoliai neiškeldintų žiemą basų plikų. Tačiau esu optimistė ir žinau, kad tokia situacija neamžina.

Ar nebus sunku suderinti darbą ir koncertus?


Manau, tai nebus sudėtinga, nes pastaruoju metu turiu daug laisvo laiko. Mano darbas nėra nuo aštuntos ryto iki penktos vakaro. O studijos baigėsi, teliko parašyti magistro darbą. Taigi esu savo laiko šeimininkė. Be to, įmonės „ICG kompiuteriai“ generalinis direktorius – geras mano draugas. Nekils problemų, jei prireiks išvykti koncertuoti ar...

Spaudoje rašoma, kad generalinis direktorius Eugenijus Ivanenko yra naujasis jūsų širdies draugas...

Jei atvirai, iš tikrųjų Eugenijus yra tik labai artimas mano draugas, bet ne širdies draugas. Būtent jo idėja ir buvo projektas, kuriam vadovausiu. Jis vadinasi „Imk.lt“. Mano darbas bus rūpintis prekyba internetu. Tai – didžiulė naujovė, buitinės technikos nuo lygintuvo iki šaldytuvo bus galima įsigyti su didelėmis, net iki 50 procentų nuolaidomis. Manau, su šiomis pareigomis susidorosiu (šypsosi).

O kokie vėjai meilės reikaluose?

Nieko naujo. Vis dar viena, bet nesijaučiu vieniša – turiu augintinį burunduką (juokiasi).

Apie šeimą dar negalvojate?

Jei šalia būtų žmogus, kurį mylėčiau, gal ir pagalvočiau. Kadangi realaus kandidato nėra, nesuku dėl to galvos. Niekur neskubu. Bet jei sutikčiau tą vienintelį, jausmams tikrai nesipriešinčiau. O kol kas man gerai taip, kaip yra. Būti vienai kartais yra didelis privalumas (šypsosi).

Vis dar laikotės dietos pagal kraujo grupę?

Tai ne šiaip dieta pagal kraujo grupę. Atlikus maisto toleravimo testą, man buvo sudarytas specialus valgiaraštis. Sužinojau, kad daugybės produktų, kuriuos mėgau, mano organizmas nepriima, todėl auga svoris, silpsta imunitetas, beria odą. Pastaruoju metu svoris smarkiai sumažėjo, iš dešimties nereikalingų kilogramų teliko atsikratyti keturių. Pastebėjau, kad šis maisto toleravimo testas labai veiksmingas. Net kai nesilaikau griežtų nurodymų, bet iš valgiaraščio išmečiau pieną, sūrį, varškę, jogurtą – viską, kas man netinka, geriau jaučiuosi. Svoris neauga. Tiesa, buvo laikas, kai svėriau tik 52 kilogramus. Visi klausdavo, kaip pavyksta.

Ir koks gi receptas?..

Geriausias receptas arba turėti daug įdomios veiklos, arba įsimylėti. Dabar, kai koncertų sumažėjo, naujas darbas man tik į naudą. Kai neturi ką veikti, tik varstau ir varstau šaldytuvą, o paskui nervinuosi dėl priaugtų kilogramų.

Ar jaučiatės radusi savo pašaukimą?

Manau, dabar išgyvenu pereinamąjį laikotarpį. Be abejo, visą gyvenimą nedainuosiu. Neįsivaizduoju savęs scenoje iki žilos senatvės (juokiasi). Noriu iki galo išsiaiškinti, kas man svarbu, rasti savo vietą. Panašu, kad einu teisinga linkme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius