Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul: „Pati skandalų tikrai nekuriu“

„Skandalai prie manęs lipte limpa. Tačiau kad ir į kokias skausmingas istorijas įsipainiočiau, žinau - po jų tapsiu dar stipresnė ir atsparesnė įvairiems gyvenimo smūgiams", - neabejoja vasarą dėl paviešintų erotinių nuotraukų pagarsėjusi Oksana.
Foto naujienai: Oksana Pikul: „Pati skandalų tikrai nekuriu“
Nuotrauka iš redakcijos archyvo / zmones24.lt

„Skandalai prie manęs lipte limpa. Tačiau kad ir į kokias skausmingas istorijas įsipainiočiau, žinau - po jų tapsiu dar stipresnė ir atsparesnė įvairiems gyvenimo smūgiams", - neabejoja vasarą dėl paviešintų erotinių nuotraukų pagarsėjusi Oksana.


Oksana, pastaruoju metu jūsų visur labai daug: sutikote dalyvauti TV laidoje „Supertortas", „Olialia pupytėms" patikėta vesti nauja laida „Karštas vakarėlis", negalite skųstis ir koncertų trūkumu. Kam už visa tai esate labiausiai dėkinga?


Mano horoskopo ženklas - Ožiaragis. Esu užsispyrusi ir viską, ko imuosi, stengiuosi atlikti iki galo. Jei jau užsibrėžiu tikslą, pusiaukelėje nenuleidžiu rankų. Manęs iš pusiausvyros neišmuša net kelyje pasitaikančios kliūtys. Kaip žinia, tenka susidurti ir su sunkumais, būna ir ašarų bei labai skausmingų akimirkų, daug nemigo naktų, tačiau aš lengvai nepasiduodu. O vėliau, kai sulaukiu tokio rezultato, apie kokį ir svajojau, visi vargai pasimiršta.

Pavyzdžiui, kažkada su grupės merginomis svajojome apie tai, kad gerbėjai ant scenos „Olialia pupytėms" šauktų: „Pakartot, pakartot!" Dabar tai tapo realybe. Tikrai verta buvo stengtis. Žinoma, norint išpopuliarėti, vien tvirtos valios neužtenka - reikia, kad kas nors pareklamuotų. Ačiū mūsų rėmėjams.


Sutinkate, kad jūsų populiarumui įtakos turėjo ir vasarą paviešintos erotinės nuotraukos?


Iš tiesų. Nesakau, kad šiuo savo poelgiu didžiuojuosi - visi esame žmonės, visi padarome vienokių ar kitokių klaidų. Tačiau aplinkiniai yra linkę viską išpūsti, sutirštinti. Tos mano nuotraukos tikrai nebuvo tokios vulgarios, kaip buvo kalbama.

Žinoma, tik joms pasirodžius, buvau šokiruota. Visgi neužsidariau namuose tarp keturių sienų, o bendravau su žmonėmis. Net stebėjausi, kiek daug turiu draugų. Sulaukiau nemažai palaikymo žinučių. Daugelis linkėjo nepasiduoti.

Iš tiesų šis įvykis mane tik dar labiau sustiprino ir užgrūdino. Dabar surasti mano silpną vietą tikrai būtų sunku.


Taigi net tokia reklama jums buvo į naudą?


Galiu pasakyti, kad net antireklama kartais gali būti nebloga reklama. Po šio įvykio sulaukiau daugiau dėmesio ir darbo pasiūlymų.


Kaip manote, kodėl prie vienų žmonių skandalai lipte limpa, o kitus jie aplenkia?


Net neįsivaizduoju. Iš tiesų kad ir kur nueičiau, girdžiu: „Skandalistė." Žinau, yra nemažai garsenybių, specialiai skandalus kuriančių. Aš taip tikrai nesielgiu. Kažkaip tie skandalai patys prie manęs limpa.


Net ir po šio įvykio sakote, kad gražaus kūno nereikia slėpti - reikia tik pasirinkti tinkamą fotografą, kuris jį įamžintų?


Taip, nuogas kūnas gražu. Nesigėdiju savo nuogumo. O gražiai pateiktas nuogas kūnas - menas. Žinoma, jei jau fotografuotis apsinuoginus, tai tik pas profesionalų fotografą, kurio erotines nauotraukas galima vertinti kaip meno kūrinius.

Pastaruoju metu man dažnai skambina merginos ir klausia patarimo, koks fotografas galėtų padaryti profesionaliausias erotines nuotraukas.


Ne paslaptis, jog daug ką lemia ir visagalis fotošopas...


Neneigiu - kartais nuotraukas reikia patobulinti: kažką paslėpti, kažką paryškinti. Visgi pastebėjau, kad grįžtama prie natūralumo. Kai kurie fotografai fotošopu nuotraukas tobulina vis mažiau. Teko ir man su tuo susidurti - kai su „Olialia" merginomis fotografavomės žurnalo „Playboy" viršeliui, nuotrauka nė kiek nebuvo pagražinta. Nors jei būtų buvusi mūsų valia, šį tą būtume patobulinusios (juokiasi).


O neskaudu buvo, kai TV laidoje „Supertortas" sulaukėte daugiausia kritikos dėl nenatūralios išvaizdos?


Po vasaros skandalo, skyrybų su draugu tokios pastabos buvo tik menka smulkmena. Juk ta laida - tik smagus žaidimas. Tikrai jokio pykčio dėl išsakytos nuomonės nepajutau. Tik patys artimiausi žmonės žino, kokia esu iš tiesų.


Taigi kokia esate?


Kai artimieji išgirdo, kad kiti mano, jog esu ta, kuri greičiausiai pasuktų į kairę, nuoširdžiai juokėsi. Jie žino, jog esu pastovi. Jei jau įsipareigoju vienam žmogui, jo neišduodu.


O kaip dėl išvaizdos?


Na taip, mano plaukai dažyti, nagai nenatūralūs. Tačiau esu įsitikinusi, kad moteris turi save prižiūrėti, puoselėti, rūpintis savimi. Be to, žinau, kad visų žmonių skoniai skirtingi ir visiems tikrai neįtiksiu. Svarbiausia taisyklė, kurios laikausi - gyventi taip, kad pačiai būtų gera. Jei gerai jaučiuosi būdama tokia, kokia esu, kodėl turėčiau paisyti kitų nuomonės? Linkiu visiems į gyvenimą žvelgti šiek tiek paprasčiau.


Esate visiškai patenkinta savo išvaizda?


Tikrai nesu visiškai ja patenkinta, turiu ir nemažai trūkumų. Bet kas gi jų neturi? Svarbu, kaip su jais susigyveni. Pažįstu moterų, labai skausmingai išgyvenančių dėl savo trūkumų. Bet labai svarbu mylėti save tokią, kokia esi.


Ar galėtumėte dirbti ne itin mielą, bet labai pelningą darbą?


Sunkmečiu atsisakyti pelningų pasiūlymų ne visada lengva. Puikiai žinome, kiek įvairių smulkmenų moteriai reikia. Be to, esu linkusi pati save išlaikyti. Taigi iš pradžių pabandyčiau tokį darbą „prisijaukinti". Žinoma, jei pasirodytų, kad jis išties man netinkamas, mesčiau. Ir jokie pinigai tikrai manęs nesustabdytų.


Dėl šios priežasties nutraukėte ir teisės studijas?


Taip, šiek tiek pasimokiusi supratau, kad specialybė, kad ir labai perspektyvi, tikrai ne man. Nereikia kankintis, jei matai, kad eini neteisingu keliu. Šiuo metu mokausi tarptautinio verslo. Esu sužavėta - patinka dėstomi dalykai, pagarbą jaučiu ir dėstytojams.


Ta pačia taisykle vadovaujatės ir santykiuose su vyrais?


Žinoma. Jei jauti, kad tai ne tavo žmogus, kad netinkamai pasirinkai, kam ilgiau gaišti laiką, nervintis, bandyti vyrą perauklėti.


Tačiau neteigiate, kad išsiskirti su buvusiu draugu buvo lengva?


Tokie dalykai visada būna skausmingi. Bet džiaugiuosi, kad išsiskyrėme gražiuoju, likome draugais. Kodėl išsiskyrėme? Nežinau, gal susitikome netinkamu laiku.


Sakoma, kad moterys yra apdovanotos ypatinga intuicija, kuri gali pakuždėti, kuriuo gyvenimo keliu sukti...


O taip! Net mano buvęs draugas sakydavo neturintis tokios nuojautos kaip aš. Su visais žmonėmis stengiuosi bendrauti maloniai, esu nekonfliktiška. Jei matau, kad su žmogumi man nepakeliui, vis tiek stengiuosi išsiskirti draugiškai. Juk vėliau gali tekti vėl bendrauti. O sutikus gatvėje daug maloniau pasisveikinti, pakalbėti, o ne dumti į šoną akis nusukus. Lietuva pernelyg maža, su niekuo nesinori pyktis.


Kalbama, kad su krepšininku Simu Jasaičiu esate geri draugai...


Iš tiesų mes geri draugai (šypsosi).


O ką atsakote žmonėms, kai paklausia, ar judu - pora?


Nusišypsau. Iš tiesų gerai pažįstu ir Simą, ir jo sesę Aistę Jasaitytę. Mes visi puikiai sutariame.


Graži draugystė neretai perauga į romantiškus jausmus...


Simas - labai patrauklus vaikinas: išvaizdus, turintis humoro jausmą... Ne vienai merginai, bendraujančiai su juo, sunku būti tik draugais.


O jums?


Nežinau, nežinau (juokiasi)...


Gyventi vienai neliūdna? Kaip praskaidrinate sau nuotaiką?


Esu iš tų žmonių, kurie niekada nesako: „Neturiu ką veikti." Jei būnu namuose, visada prisigalvoju veiklos: skaitau knygą, tvarkausi. Jei jaučiu, kad viena būti nebenoriu, kviečiuosi kokią draugę paplepėti.


Koks žmogus jums gyvenime yra autoritetas?


Labiausiai myliu savo mamą. Su ja esame labai artimos, mamos patarimų visada paisau. Įdomiausia tai, kad dėl visko dažniausiai ji būna teisi (šypsosi).


Ateities svajonių, spėju, turite ne vieną...


Kai paskutinį kartą lankiausi bažnyčioje, mano noras buvo labai paprastas - kad nestigtų sveikatos ir laimės man ir visiems mane supantiems artimiems žmonėms. O visa kita galima ir įsigyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius