Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oksana Pikul: visos norėjome laimėti

Pirmą kartą Lietuvoje papuošalų salone „Silver City" vyko dekupažo konkursas - garsios pramogų verslo ir visuomenės atstovės puošė į pagalbą pasitelkusios dekupažo priemones ir savo fantaziją, dekoravo lėkštes.
Foto naujienai: Oksana Pikul: visos norėjome laimėti
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Pirmą kartą Lietuvoje papuošalų salone „Silver City" vyko dekupažo konkursas - garsios pramogų verslo ir visuomenės atstovės puošė į pagalbą pasitelkusios dekupažo priemones ir savo fantaziją, dekoravo lėkštes. Iš anksto buvo skelbiama, kad nugalėtojai atiteks įspūdingas prizas - daugiau kaip 1 000 litų kainuojantis prerijų šuniukas.

Konkurse dalyvavusi „Olialia pupytės" lyderė Oksana Pikul (25) neslepia, kad visos norėjo laimėti mielą prizą. „Šuniukas atiteko Jolantai Paulauskienei. Kad jūs būtumėte matę Jolantos sūnelio akis! Kaip jis džiaugėsi! Mielai ir aš į namus būčiau parsivežusi tokį grožį - būtų papildęs mūsų šeimą, nes su draugu auginame du šunis ir katiną", - sako Oksana.

Savo rankomis dekoruota lėkšte mergina papuošė svetainę. „Galiu patvirtinti, kad dekupažas - labai smagus užsiėmimas. Tikrai dar ne kartą sugrįšiu „pažaisti", - sako ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius