Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Olialia pupytės“ triumfavo Latvijoje

Seksualiausių Lietuvos blondinių grupės „Olialia pupytės“ pasirodymas Latvijoje, degtinės „Russkij garant kachestva“ prezentacijos metu, sukėlė tikrą ažiotažą.
Foto naujienai: „Olialia pupytės“ triumfavo Latvijoje
Foto naujienai: „Olialia pupytės“ triumfavo Latvijoje / zmones24.lt
Seksualiausių Lietuvos blondinių grupės „Olialia pupytės“ pasirodymas Latvijoje, degtinės „Russkij garant kachestva“ prezentacijos metu, sukėlė tikrą ažiotažą. Dešimtys fotografų, žurnalistų, operatorių iš pačių populiariausių Latvijos laikraščių, portalų, žurnalų ir televizijų fiksavo kiekvieną gražuolių Skaistės Steikūnaitės, Marinos Daščenkos ir Oksanos Pikul judesį, dainas.

„Rygoje vyksiančiame elitinės degtinės „Russkij garant kachestva“ pristatyme koncertavome neatsitiktinai. Vakarą organizavusi agentūra norėjo kažko pritrenkiančio, seksualaus, jaunatviško, o mes, nužengusios tiesiai nuo „Playboy“ viršelio, jiems pasirodėme pačios įdomiausios“, - pasakojo „Olialia pupytė“ Oksana Pikul. Pasak jos, koncertui už Lietuvos sienos ribų merginos ruošėsi labai rimtai: įsigijo naujus sceninius kostiumus, parengė ne tik lietuviškas, bei ir itališkas bei angliškas dainas, o grupės himno „Olialia pupytės“ remix`ą specialiai šiam renginiui įrašė ir rusų kalba.

„Organizatoriai prašė, kad dainuotumėme įvairiomis kalbomis, tad šį jų pageidavimą stengiamės išpildyti. Mums ir pačioms labai smagu, kad mes sugebame įrašyti ne tik lietuviškas dainas. Štai itališkas dainas mums padėjo įrašyti dainininkas ir italų kalbos dėstytojas Mino. Jis prižiūrėjo, kad mūsų tarimas būtų taisyklingas, kad tikri italai, išgirdę mus dainuojančias, neturėtų dėl ko priekaištauti“, - pasakojo O. Pikul.

Seksualiųjų lietuvaičių trijulė su dideliu džiaugsmu laukia savo pirmojo pasirodymo už Lietuvos sienos ribų. „Pas vokalo dėstytojus tobuliname savo dainavimo sugebėjimus, o profesionalūs choreografai mus moko šokio judesių. Neatmetame galimybės, kad kitąmet ir mes dalyvausime nacionalinėje Eurovizijos atrankoje“, - paslaptingai apie grupės ateities planus kalbėjo dainininkė.

Apie artėjantį „Olialia pupyčių“ koncertą kaimyninėje šalyje jau aktyviai kalba ir populiariausi Latvijos portalai. Sunku būtų surasti puslapį, kuriame nebūtų užsiminta apie seksualiasiųjų lietuvaičių trio.

Degtinės „Russkij garant kachestva“ gamintojos „AALTO“ eksporto vadovas iš Sankt-Peterburgo Jurijus Mažura buvo pakerėtas „Olialia pupyčių“ grožiu, seksualumu, jaunatviškumu, dainomis. „Merginos turi puikų skonį, šarmą, todėl manau, kad turėtų didelį pasisiekimą ne tik Latvijoje, bet ir Rusijoje“, - sako J. Mažura.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius