-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paauglę partrenkė Ščiogolevaitės vyro Deivido antrininkas?

Slidininkų pamėgto Kalitos kalno papėdėje – paslaptingas incidentas. Liudininkams pasirodė, kad atbuline eiga važiavusį ir mergaitę parbloškusį automobilį vairavo į Deividą Meškauską stebėtinai panašus jaunas vyras.
Ant parketo R.Ščiogolevatės vyras meistriškai valdo savo bei partnerės kūną, tačiau atsisėdęs prie vairo neišvengia šiurkščių klaidų.
Ant parketo R.Ščiogolevatės vyras meistriškai valdo savo bei partnerės kūną, tačiau atsisėdęs prie vairo neišvengia klaidų. / „Scanpix“ nuotr.

„Iš mašinų aikštelės atbulomis išvažinėjo automobilis, o pro jo galą tuo metu ėjo paauglė. Mašina pastūmė mergaitę ir ji pargriuvo, tačiau po ratais nepakliuvo. Ji tik labai išsigando ir apsiverkė“, – 15min.lt pasakojo įvykio liudininkai.Kaip taip gali būti – žmogų partrenkti ir nepastebėti?, – šokėjas Deividas tikino pirmą kartą girdintis istoriją apie parblokštą mergaitę.

Priekaištavo, kad pati kalta

Du vaikinai iš pakankamai arti matė, kas šeštadienį tarp 13-14 val. įvyko mašinų stovėjimo aikštelėje šalia slidininkų pamėgto Kalitos kalno Anykščių rajone.

Iš Anykščių kilęs, Vilniuje su garsia dainininke Rūta Ščiogolevaite sūnų auginantis 21 metų D.Meškauskas 15min.lt patvirtino, kad vakar buvo nuvykęs ant Kalitos kalno slidinėti, tačiau apie parblokštą mergaitę tikino girdintis pirmą kartą. „Kaip taip gali būti – žmogų partrenkti ir nepastebėti?“, – išsigynė žinomas šokėjas.

Tuo tarpu 15min.lt pašnekovai tvirtino, jog vairuotojui laiku pastebėjus pėsčiąją, iš mašinos iššoko kaip du vandens lašai į D.Meškauską panašus jaunas vyras. „Jis jai priekaištavo, šaukė: „Kur čia vaikštai?!“ Kai atėjo mergaitės tėvai, jis toliau aiškino: „Ji pati kalta, nes nežiūri, kur eina!“, – pasakojo liudininkai, tvirtinę, jog negalėjo apsipažinti, nes vairuotoją matė iš arti, po jokiu galvos apdangalu ar akiniais veido jis neslėpė.

Anykščių rajono komisariato budėtojai 15min.lt sekmadienį patvirtino, kad išgąsdintos, tačiau nesužalotos mergaitės tėvai pareiškimo policijai nerašė.

Kiaulės metų pabaiga – kiauliška

Prieš metus, besibaigiant 2007-iesiems Kiaulės metams, D.Meškauskas taip pat buvo įsisukęs į vairavimo nesėkmių karuselę.

„Neseniai į troleibusą įvažiavau, nubaudė už greitį, o dabar dar su mašina susidūriau!“, – pernai prieš Kalėdas nesėkmes kelyje vardijo šokėjas.

Tuo metu tik poros metų vairavimo stažą turėjusiam D.Meškauskui pirmą kartą nepasisekė judrioje Vilniaus gatvėje – jam teko „pasibučiuoti” su troleibusu. Per šią nedidelę techninę avariją žmonės nenukentėjo.Ji pati kalta, nes nežiūri, kur eina!, – taip, anot liudininkų, paauglės tėvams aiškino mašinos vairuotojas.

Netrukus Deividas turėjo rūpesčių ir su kelyje Vilnius-Kaunas greitį matuojančiais policininkais.
Vairuotojas tąsyk guodėsi, jog tame „kvailame greitkelyje“ mirga marga greitį ribojantys ženklai, o vieno jų jis paprasčiausia nepastebėjo.

Kelių patruliams nepadarė įspūdžio, kad vairuotojo veidas jiems buvo matytas per televiziją – populiarumo viršūnėje tuo metu buvusiam Deividui teko mokėti baudą. D.Meškauskas nenustebo, kad policininkai nepasiūlė jam jokių lengvatų: „Jokia aš ne žvaigždė, nepatinka man tai.“

Atbulomis – nedėmesingai

Dar sykį R.Ščiogoleivaitės gyvenimo draugui bei šokių partneriui nepasisekė pernai gruodžio 19-ąją, kai važiuodamas atbuline eiga jis rėžėsi į kitą automobilį. Deividas avariją buvo padaręs stovėjimo aikštelėje prie LRT pastato sostinėje. „Važiavau po šokių repeticijos Lietuvos televizijoje. Judėjau atbuliniu ir atsirėmiau į kitą mašiną. Bet net jokio remonto nereikės. Mano mašina Saab 95 stipri, tik truputį įbrėžtas bamperis. O kitai įlenkiau kaip reikalas”, – pasakojo avarijos kaltininkas. 

Deividas po pernykščių vairavimo nesėkmių virtinės svarstė, kad Kiaulės metai prieš pabaigą nusprendė apdovanoti jį visomis įmanomomis kiaulystėmis. „Dvejus metus vairuoti sekėsi puikiai, nieko nebuvo, o dabar per kelis mėnesius tiek nelemtų įvykių”, – tąsyk stebėjosi D.Meškauskas

Jaunasis vairuotojas guodėsi tuo, jog dėl krūvon sugriuvusių nuobaudų jam negresia prarasti teisių: „Čia bus minimaliai.”

Lygiai prieš metus su partnere Joana Bartaškiene „Lietuvos šokių dešimtuką“ laimėjęs ir 50 tūkst. litų prizą gavęs D.Meškauskas šįmet yra viešai minėjęs, jog įsigijo naujesnį automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius