-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulas Walkeris – adrenalino fanatikas

Jis sugeba suvaldyti greičiausią automobilį ir atlikti kvapą gniaužiančius triukus, suvilioti geidžiamą moterį ir išlikti šiltu, paprastu, bet be galo žaviu vyruku.
Foto naujienai: Paulas Walkeris – adrenalino fanatikas
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Paulas Williamas Walkeris IV.

Gimimo data, vieta: 1973 09 12 , Glendalas, Kalifornija, JAV.

Šeima, kurioje gimė: mama - buvęs modelis Cheryl, tėvas - Paulas Walkeris III; turi du brolius ir dvi seseris.

Meilės nuotykiai: žymiausi romanai su Denise Richards (38), Jamie King (30), Jessica Alba (27).

Šeiminė padėtis: nevedęs; su buvusia drauge Rebecca susilaukė dukros Meadow (10).

Pasiekimai: MTV kino apdovanojimuose pretendavo į geriausio aktoriaus titulą, su su Vinu Dieseliu pelnė geriausio filmo dueto apdovanojimą.

 

Jis sugeba suvaldyti greičiausią automobilį ir atlikti kvapą gniaužiančius triukus, suvilioti geidžiamą moterį ir  išlikti šiltu, paprastu, bet be galo žaviu vyruku.


Viskas prasidėjo nuo sauskelnių...


Paulas turėtų dėkoti savo gražuolei mamai, kuri, pasinaudojusi naudingomis pažintimis pramogų industrijoje, pasauliui parodė savo sūnelį. Nuo mažų dienų Paulas filmuodavosi daugybėje televizijos reklamų, ne išimtis ir vaikiškų sauskelnių reklama. Iki šios dienos aktorius vis dar švelniai pašiepiamas dėl reklamuotų vaikiškų sauskelnių ir nė neabejojama, kad šie vaizdeliai su mažuoju Walkeriu dar išvys dienos šviesą. Juk būtų labai įdomu žvilgtelti į mažąjį Paulą su sauskelnėmis!


1986 m. Paulas debiutavo parodijų siaubo filme „Pabaisa spintoje“, paskui nusifilmavo situacijų komedijoje „Virpėjimas“ ir daugelyje kitų kino juostų. Deja, nė viena iš jų Walkerio neišgarsino taip, kaip nuotykių filmas apie nelegalias gatvių lenktynes, pinigų plovimą Majamyje ir pavojingą driftą Tokijuje „Greiti ir įsiutę“. Kai režisierius nupasakojo filmo idėją, automobilių lenktynių fanatikas Paulas taip ja susižavėjo, kad iškart sutiko vaidinti, nors tuo metu scenarijus dar nė nebuvo sukurtas. „Mano agentas man vos nenurovė plaukų už tokius pokštus“, - pasakoja aktorius, prisiminęs tą dieną, kai agentui pasakė savo sprendimą. Tačiau nuo minties atsisakyti vaidinti filme apie nelegalias gatvių lenktynes Paulo nebūtų niekas atkalbėjęs - jis iškart pajuto, kad tai būtent jo filmas.


Greitas, bet neįsiutęs


Pagrindinį herojų filme „Greiti ir įsiutę“ vaidinęs Paulas pasakoja, jog sunkiausia buvo atlikti ne sudėtingus manevrus, ne valdyti milžinišką greitį išvystančius automobilius, bet stengtis neįsivelti į konfliktą su filmo kolega aktoriumi Vinu Dieseliu (41). „Sunkiausia buvo ne kaskadiniai triukai, o kad su Vinu vienas kitam nekibtume į atlapus. Mes nuolat stengėmės kuo geriau pasirodyti, manėme, jog esame vienas už kitą geresnis. Manau, kad kietesnis esu aš“, - juokdamasis pasakoja Paulas.


Beje, dėl vaidmens filme „Greiti ir įsiutę“ Paului teko tapti dar didesniu romantiku, nei iš tiesų yra, ir labai dažnai lankytis gėlių parduotuvėje. Kodėl? Aktoriaus širdies draugei Rebeccai laaaabai nepatiko, kad mylimasis, filmuodamasis nuotykių juostoje „Greiti ir įsiutę“, daug laiko praleidžia gražuolių aktorių Michelle Rodriguez (30) ir Jordan Brewster (29) draugijoje. „Rebecca buvo be proto nepatenkinta, nes filme man dažnai reikėjo bučiuotis su kita mergina. Taigi teko jai dar kartą įrodinėti savo meilę ir dovanoti gėlių.“


Dailiosios lyties atstovės


Visoms gerbėjoms, alpstančioms dėl Paulo Walkerio, labiausiai knieti sužinoti, su kuo gi susitikinėja šis gražuoliukas ir kokios moterys jam patinka? Jis yra vienas iš tų aktorių, kurie milijonų moterų simpatijas pelnė nusifilmavę vos viename filme. 1985-aisiais tapęs aktoriumi, Paulas pradėjo susitikinėti su įspūdingomis gražuolėmis. Pirmoji jų buvo seksualioji aktorė Denise Richards (38). Jų draugystė truko kelerius metus, paskui dvejus metus praleido aktorius mažai kam žinomos Rebeccos draugijoje, metus draugavo su Jamie King (30). Žymiausia Walkerio gyvenimo palydovė buvo aktorė Jessica Alba (27), su kuria jis vaidino filme „Pavojai gelmėse“. Jiedu pradėti vadinti viena gražiausių Holivudo porų, tačiau Alba, kaip žinia, šiuo metu yra laimingai ištekėjusi už kito... Nutrūkus šiai draugystei, Paulas metus laiko nenorėjo užmegzti jokių rimtų santykių. Dabartinę savo merginą kino žvaigždė labai slepia ir, kaip daugelis Holivudo žvaigždžių, itin mažai pasakoja apie asmeninį gyvenimą.


Tačiau pati svarbiausia moteris Paulo gyvenime - jo dešimtmetė dukra Meadow. Nors aktorius niekada nebuvo vedęs, dukters jis susilaukė su Rebecca. Pora susipažino filmavimo aikštelėje, pradėjo susitikinėti, tačiau jų santykiai nutrūko. Šiuo metu Meadow gyvena su mama. Mergaitė dažnai susitinka su tėčiu, kuris moko ją važinėtis riedučiais ir plaukioti banglente. „Be jos aš tapčiau labiausiai sugadintu Holivudo aktoriumi, - sako Paulas Walkeris. - Kai tu esi žinomas, gali greitai pasijusti pasaulio bamba. Tačiau man pakanka pabendrauti su Meadow ir aš tampu paprastu tėčiu. Jos dėka esu paprastas vyrukas.“


Faktai:


  • 1. Paulas nežiūri filmų, kuriuose jis vaidina.
  • 2. Dievina banglenčių sportą.
  • 3. Walkerio senelis buvo garsus profesionalus boksininkas.
  • 4. Aktorius studijavo jūrų biologiją.
  • 5. Paulą erzina, kai jį pravardžiuoja gražuoliuku.
  • 6. Jis pripažintas gražiausiu žmogumi pasaulyje.
  • 7. Paulas dievina šunis; turi arklį.
  • 8. Walkeris mano, kad ką nors įsimylėti yra gyvenimo katastrofa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius