Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulius Sinkevičius: Kazanova, kuriam nerūpi seksas

Karštos naktys su grupės „Mokinukės" narėmis, vakarėliai iki paryčių, kaskart vis kitų merginų kompanija...
Foto naujienai: Paulius Sinkevičius: Kazanova, kuriam nerūpi seksas
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Paulius Sinkevičius.

Gimimo data, vieta: 1983 05 24, Vilnius. 25 m.

Šeima, kurioje gimė: mama Laima - namų šeimininkė, tėtis Rymantas - verslininkas; turi brolius Dovydą (22), Jaunių (17) ir seserį Viltę (13).

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Pasiekimai: TV3 projekto „Talentų medžioklės" laimėtojas, LNK šou „Muzikos akademija" finalininkas; norėjo tapti profesionaliu regbio žaidėju; domisi žirgais ir netrukus debiutuos šiame sporte.


Karštos naktys su grupės „Mokinukės" narėmis, vakarėliai iki paryčių, kaskart vis kitų merginų kompanija... Na, ne toks jau geras tas Paulius Sinkevičius, kurį Lietuvos moterys ir panelės pamilo per muzikinį šou „Muzikos akademija".


Intymūs pasiūlymai


Susitikti su Pauliumi važiavome į Marijampolę. Kol bendravome su vaikinu, gatvėje bei restorane jį nuolat kibino aplink zujančios gerbėjos. Dainininkas dabar labai populiarus. Naktimis jis sulaukia gerbėjų skambučių, dūsavimų į telefono ragelį ir net intymių pasiūlymų.
„Žinoma, man malonus merginų ir moterų dėmesys, tačiau aš be galo išrankus. Man patinka, kai aš siekiu merginos dėmesio. Ne prie širdies tos panelės, kurios pačios siūlosi. Tokios man neįdomios", - šypsosi Paulius. Koks atlikėjo merginos idealas? „Man patinka ne šviesiaplaukės, o tamsiaplaukės. Svarbiausia ne merginos grožis, bet jos charakteris. Ir kad bendrauti mėgtų", - ramiai dėsto marijampolietis.


Gera vienatvė


Su paskutine mergina Paulius išsiskyrė maždaug prieš pusmetį. Dabar mylimosios jis specialiai neieško. „Kai reikės, atsiras mergina. Dabar turiu galybę kitų darbų ir reikalų. Ar visada taip bus? Galbūt. Tiesa, pakartosiu - panelė atsiras, kai reikės", - savo nuomonę išsako dainininkas.

Pauliui dabar 25 metai. Nejaugi tokio amžiaus vaikinas negalvoja apie rimtesnius santykius ir šeimą? „Pamąstau apie tai, bet labai retai. Dabar man vienam labai gerai", - šypteli pašnekovas.

Gal vaikinui rūpi tik vienadieniai nuotykiai? „Ne! Nepripažįstu to ir nepropaguoju. Nors vyrams tai būdinga, tačiau aš esu kitoks", - nusijuokia vaikinas.

Dainininkas tikina, kad jo vestuvės bus ne anksčiau nei po penkerių metų, nes nori pasidžiaugti viengungio gyvenimu. „Dar noriu pasilinksminti, su merginomis padūkti", - atvirai kalba Paulius vaikinas.


Mintys apie verslą


Nors Paulius dar rimtai negalvoja apie vestuves ir rimtus santykius, „nuotakos" pačios rikiuojasi į eilę. Įdomu, kuo taip traukia moteris šis marijampolietis?

Pasirodo, jis kilęs iš turtingos šeimos ir problemų dėl pinigų neturi. Šalia Marijampolės vaikinas turi nedidelį žirgyną, kuriame laiko penkis žirgus. Be to, muzikantas nori suokti ne tik saldžias dainas apie meilę, bet ir pradėti savo verslą.  „Man padės tėtis. Jam puikiai sekasi versle", - prasitaria Paulius. Beje, tėvai sūnui nupirks ir būstą, tačiau vaikinas kol kas nenusprendė, kur nori įsikurti - Vilniuje ar Marijampolėje. Tiesa, Pauliaus tėvai irgi neturi vienos gyvenamosios vietos,  nes jie būna tai Marijampolėje, tai Floridoje.


Ne seksas svarbiausia


Pokalbiui pakrypus apie intymesnius dalykus, Paulius surimtėja. „Privatu!" pasiteiravo atlikėjo, kokią vietą jo gyvenime užima seksas. „Man tai svarbu tiek, kiek ir visiems jauniems žmonėms. Seksas svarbu, bet nėra pats svarbiausias jis mano gyvenime", - kalba jaunuolis.

Beje, keli sužinoti faktai verčia suabejoti, ar iš tikrųjų Paulius yra toks gėrietis?..


Karšti vakarėliai?


Paprašėme vaikino pakomentuoti mūsų turimą informaciją. Pasirodo, Paulius dar prieš dalyvaudamas „Muzikos akademijoje", pažinojo visas grupės „Mokinukės" nares, su kuriomis labai aistringai ir karštai leisdavo laiką. Trankūs vakarėliai iki paryčių, karštos naktys ir miegojimas vienoje lovoje - tai buvo įprastas Pauliaus gyvenimo ritmas.

„Neslėpsiu, taip buvo. Viskas vykdavo sodyboje už Marijampolės. Susitikdavome, pasitūsindavome, tačiau nieko nederamo nedarydavome. Miegodavome vienoje lovoje, tačiau po atskiromis antklodėmis", - išsisukinėja Paulius.

O prieš kelias savaites „Privatu!" užfiksavo, kaip viename Vilniuje vykusiame renginyje Paulius itin šiltai laiką leido su „Mokinukių" dainininke Kristina Lepšytė (18), kuri, mūsų žiniomis, turi ilgametį vaikiną. Kas sieja šiuos du  marijampoliečius? „Mes tik draugai. Prisiekiu, mūsų daugiau niekas nesieja", - tikina moterų numylėtinis.


Laima Lapkauskaitė (48): „Ne gėjiškas vyras"


Pauliaus prodiuserė Laima Lapkauskaitė turi savo nuomonę, kodėl jos auklėtinis yra toks populiarus tarp merginų ir moterų. „Mano nuomone, jis labai vyriškas. Dabar Lietuvoje labai daug į gėjus panašių vyrų, o Paulius yra visiškai kitoks. Manau, jo vyriškumas ir žavi moteris", - kalba Laima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius