Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penkiasdešimtmetį atšventusios Brazausko dvynės išgyvena ne geriausius laikus

Neseniai penkiasdešimtmečius atšventusios Lietuvos Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko dukterys Laima Mertinienė ir Audroė Usonienė neorganizavo didelių iškilmių. Situacija garsioje giminėje dabar iš tiesų ne pati palankiausia linksmybėms.
Foto naujienai: Penkiasdešimtmetį atšventusios Brazausko dvynės išgyvena ne geriausius laikus
Foto naujienai: Penkiasdešimtmetį atšventusios Brazausko dvynės išgyvena ne geriausius laikus / zmones24.lt

Neseniai penkiasdešimtmečius atšventusios Lietuvos Prezidento Algirdo Mykolo Brazausko dukterys  Laima Mertinienė ir Audroė Usonienė  neorganizavo didelių iškilmių. Situacija garsioje giminėje dabar iš tiesų ne pati palankiausia linksmybėms. Su sunkiomis ligomis kovoja ne tik jų tėtis, bet ir Laimos vyras, aktorius Dalius Mertinas.  Taigi, natūralu, kad pastaruoju metu iš garsios gydytojos A.Usonienės vis dažniau skamba paguodos ir vilties teikiantys žodžiai.

„Esame mažakalbės. Nemokėjome nei ilgai kalbėtis, nei  viena kitai atlikinėti išpažinčių.  Tačiau su seserimi visada buvome ir esame labai artimos", - tvirtino A.Usonienė. Garsi vaisingumo specialistė  kadaise garsėjo griežtumu ir  tuo, kad savo pacientėms į akis sako nepagražintą tiesą. Tačiau dabar Audronė prisipažins:  susidūrusi su artimiausių ir mylimiausių žmonių ligomis ji tapo kur kas jautresnė.

Laidoje „Gyvenimas pagal moteris" Prezidento dukra atviraus: didelių finansinių nepriteklių ji niekada nepatyrė. O pastaruosius metus galima vadinti netgi pakilimu ir nauju etapu. Prieš pasitikdami savuosius jubiliejus ir į savarankišką gyvenimą išleidę dukras,  Audronė su vyru Algirdu  ėmėsi esminių savo gyvenimo remontų: nusipirko greta jų stovėjusį milžinišką verslininkės Ritos Dapkutės namą, jį nugriovė ir pasistatė savo svajonių pilį.   Tačiau ar gyvendama juose garsioji pora iš tiesų laiminga? Kokie Usonių  šeimos ateities planai? Išgirdusi šį klausimą  A.Usonienė suintriguos: „jeigu prisiminsime, kelių metų mano tėvas vedė antrą kartą, tai aš dar turiu  daugybę laiko...".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius