Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po kelių mėnesių atostogų „Skamp“ trijulė vėl kartu

Po ilgų atostogų, kurių metu, keliaujant bei kuriant, daug dienų buvo praleista tolimuosiuose Malio ir Kolumbijos kraštuose, visi trys „Skampai“ vėl kartu Lietuvoje.
Foto naujienai: Po kelių mėnesių atostogų „Skamp“ trijulė vėl kartu
Foto is „Skamp“ arch. / zmones24.lt
Po ilgų atostogų, kurių metu, keliaujant bei kuriant, daug dienų buvo praleista tolimuosiuose Malio ir Kolumbijos kraštuose, visi trys Skampai vėl kartu Lietuvoje. Idėjų nestokojanti grupė, kaip ir anksčiau, kiekvieną pirmadienį savo inovatoriškame tinklapyje www.skamp.lt rengia tiesiogiai transliuojamus gyvo garso vakarus su „jam sesijomis“, svečiais, konkursais ir pokalbiais. Svetainės bloge jau dabar galite pamatyti nuotraukas ir trumpus video iš Ericos kelionės po Kolumbiją, o šią savaitę turi atsirasti ir pirmieji vaizdai iš Vee viešnagės Malyje, kuriame muzikantas prasitarė prifilmavęs ne vieną dešimtį kasečių.

Pailsėjusi trijulė su džiaugsmu grįžta ir į sceną. Bene pirmasis „Skamp“ pasirodymas šiais metais įvyks balandžio 23 d. (ketvirtadienį) studentams skirtą vakarą, Kauno klube „Pasaka“, o balandžio 25 d. (šeštadienį) trijulė vyks į pajūrį, kur pasirodys viename jaukiausių Lietuvoje – klube „Vandenis“. Koncertų metu skambės dauguma dainų iš gruodžio mėnesį pasirodžiusio puikiai vertinamo grupės albumo „Kažką?!“, tarp kurių paskutinis, kandžiomis politinėmis užuominomis persmelktas, radijo singlas „Willux For President“, taip pat anksčiau skambėję „Sportas“, „Ten Kur Tu“ bei „Always Too Much“. Aišku, gerbėjai išgirs ir senesnių, puikiai žinomų hitų, sukurtų per 10 metų muzikinę karjerą.
Esant galimybėms, planuojami koncertai bus tiesiogiai rodomi ir grupės tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius