-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Premjerienė dėl kraustymosi: kaip lieps, taip ir darysime

Seimas ketvirtadienį pritarė Andriaus Kubiliaus kandidatūrai į premjerus, tačiau jo žmona Rasa nespirga noru įsikraustyti į tarnybinius Vyriausybės vadovo apartamentus Turniškėse. „Dabar man visai ne tai rūpi. Net nebuvo kada paskambinti vyrui ir pasveikinti“, – šią popietę portalui 15min.lt sakė R.Kubilienė, dalyvavusi talentingų Lietuvos vaikų šventėje sostinės Kongresų rūmuose.
Rasa ir Andrius Kubiliai
Rasa ir Andrius Kubiliai / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Premjero apartamentuose Turniškėse vis dar gyvena laikinasis Vyriausybės vadovas Gediminas Kirkilas su žmona Liudmila. Kubiliai neskubina Kirkilų išsikraustyti.Jei mums leis nesikraustyti – nesikraustysime, – būsimoji premjerienė R.Kubilienė tikino, jog netrokšta persikelti į Turniškes.

Ponia R.Kubilienė leido suprasti, kad įsikurti Turniškėse toli gražu nėra jos gyvenimo svajonė. „Mums apskritai būtų neetiška ir netaktiška ko nors reikalauti. Darysime taip, kad sukeltume kuo mažiau problemų. Jei mums leis nesikraustyti – nesikraustysime. Jei bus privaloma persikelti – taip ir padarysime“, – kuklumu spinduliavo būsimoji premjerienė, šiuo metu su vyru gyvenanti erdviame bute sostinės Antakalnio rajone.

Kirkilai kol kas irgi neskuba paskelbti, kada užleis Turniškių apartamentus naujiems šeimininkams. Tačiau grįžti į kuklų trijų kambarių butuką Žirmūnuose Gediminas su Liudmila po truputį ruošiasi jau seniai.

Kol šeima gyveno Turniškėse, butas buvo suremontuotas. Lapkričio pradžioje iš Turniškių į Žirmūnus buvo pervežti ir kai kurie premjero baldai. Dėl baldų įsigijimo be konkurso buvo kilęs triukšmas.

15 min.lt primena, kad sykį Kubiliai jau turėjo rezidenciją Turniškėse, kai A.Kubilius pirmą kartą buvo premjeru. Pasak tuometinio A.Kubiliaus atstovo spaudai Audriaus Bačiulio, tuomet A.Kubilius išsiskyrė anksčiau buvusių premjerų, nes po kurio laiko nusprendė iš savo atlyginimo mokėti už komunalines paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius