Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sportuok su mumis“: Eglė Straleckaitė turėjo bendrą treniruotę su kanojininku Jevgenijumi Šuklinu

Profesionali šokėja, TV3 projekte „Šok su manimi“ išgarsėjusi Eglė Straleckaitė išvyksta iš Lietuvos. Jos kišenėje – bilietas į Ameriką, kur merginos laukia šokių partneris, Amerikos dešimties šokių vicečempionas Nikolajus Tarasovas. Nors merginai vis dar daugybė nepabaigtų prieš kelionę tvarkytis reikalų, ji surado laiko atvykti į TV3 laidos „Sportuok su mumis“ filmavimą priimti iššūkį – pairkluoti su olimpiniu vicečempionu kanojininku Jevgenijumi Šuklinu.
Eglė Straleckaitė ir Jevgenijus Šuklinas
Eglė Straleckaitė ir Jevgenijus Šuklinas / TV3 nuotr.

Tiesa, užduotis sutrikdė sportininką. Kartu su Egle jis gavo irkluoti turistinę baidarę. „Man tai buvo pirmasis kartas. Niekada nesu plaukęs su turistine baidare. Kai baigiasi sezonas, norisi pailsėti nuo irklavimo, todėl kai draugai kviečia vykti į žygius, aš mieliau lieku ant kranto“, – sekmadienį 9.00 val. TV3 laidos „Sportuok su mumis“ žiūrovams pasakos J.Šuklinas.

Neįprasta jam buvo ir tai, kad irstytis teko Visuomenės harmonizavimo parko tvenkinyje, kurį valtimi perplaukti patyrusiam sportininkui – vieni juokai. Turėdama puikų irkluotoją E.Straleckaitė tiesiog mėgavosi puikiu oru ir per daug nepavargo. Irstydamiesi baidare sportininkai ne tik rado bendrų temų, bet ir panašumų ateities planuose.

„Aš esu suplanavęs jau dvejus ateinančius metus. Mano pagrindinis tikslas kuo geriau pasirodyti Pasaulio čempionate ir susigrąžinti aukso medalį, kurį pernai taip apmaudžiai praradau dėl vienos klaidos starte. Paskui noriu iškovoti kelialapį į olimpines žaidynes, ir, aišku, jas laimėti“, – savo ambicijų neslėps irkluotojas.

TV3 nuotr./Eglė Straleckaitė
TV3 nuotr./Eglė Straleckaitė

Eglė taip pat norėtų pakovoti dėl aukščiausių apdovanojimų. Mergina kartu su naujuoju partneriu svajoja apie pasaulio čempionų titulus. „Manau, kad viskas yra įmanoma, tik reikia įdėti daug pastangų. Nėra jokių sėkmės receptų, tik darbas, darbas ir dar kartą darbas. Aš pasiryžusi rimtai treniruotis. Aišku, ilgėsiuosi namų, bet laikas greitai eina. Planuoju maždaug kas tris mėnesius grįžinėti namo“, – sako E.Straleckaitė.

Mergina Lietuvoje palieka šeimą, mylimąjį ir studijas, tačiau sako negalėjusi praleisti pasitaikiusios galimybės vėl grįžti į profesionalų sportą.

Po bendros treniruotės sportininkai prisiminė TV3 projektą „Šok su manimi“, kuriame prieš pusantrų metų abu šoko su savo partneriais. E.Straleckaitė nusprendė patikrinti ar pamokos nenuėjo veltui. Ar pavyko J.Šuklinui sušokti ant tvenkinio kranto, bus galima pamatyti jau šį sekmadienį 9.00 val. TV3 laidoje „Sportuok su mumis“.

TV3 nuotr./Eglė Straleckaitė ir Jevgenijus Šuklinas
TV3 nuotr./Eglė Straleckaitė ir Jevgenijus Šuklinas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius