Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radži senelis anūką apipylė auksu ir vardiniais rūbais

Foto naujienai: Radži senelis anūką apipylė auksu ir vardiniais rūbais
Radži su seneliu / zmones24.lt
Dainininkas Radži savo 21-ąjį gimtadienį atšventė susitikęs su niekuomet nematytu seneliu. Ponas Viktoras Christovas anūką priėmė kaip mylimiausią sūnų ir tikino nebenorintis jo išleisti į Lietuvą.

Radži nė nenutuokė, kad 21-ojo gimtadienio šventė jam į atmintį įstrigs visam gyvenimui. Kartu su LNK laida „Super L.T.“ jis nuvyko į Ukrainą, aplankė senelį ir įsitikino: ponas Viktoras – išties kilmingas bei turtingas romas.

„Vaikystėje pasvajodavau, kaip jis galėtų atrodyti. Įsivaizdavau senelį beveik tokį pat, koks jis yra iš tikrųjų – neaukštas, stambokas...“, - sujaudintas susitikimo džiaugsmo pasakojo Radži.

Prieš susitikimą Radži buvo neramu, ar senelis išties yra toks, apie kokį yra girdėjęs – turtais aptekęs ponas. Ir nenusivylė. Paaiškėjo, kad didžiulė čigonų Christovų šeima priklauso lavariams – kilmingiausiai čigonų kastai. Komunikabilus ir šiltas, šviesaus proto, inteligentiškas – toks Radži pasirodė jo tėvo tėvas.

Sužinojęs, kad atvyko televizininkai ir anūkas iš Lietuvos, senelis neslėpė džiaugsmo. „Ponas Viktoras Radži priėmė kaip aukso luitą. Jis negalėjo patikėti, kad šalia jo stovi anūkas, kurio jis prieš daug metų ieškojo. Be jokių kalbų Radži turėjo pasilikti senelio namuose ir ten nakvoti“, - pasakojo „Super L.T.“ redaktorė Ligita Žakevičienė, suradusi Radži senelį.

Pono Viktoro džiaugsmo neužgesino ir tai, kad Radži beveik nemoka rusiškai. „Išmokysim“, - tik numojo ranka. Ir išmokė. Vizito pabaigoje Radži jau išmoko, kad norint padėkoti, reikia sakyti „sposibo“, o ne „do svidanija“.

Sužinojęs, kad Radži Lietuvoje yra didelė scenos žvaigždė, ponas Viktoras maloniai nustebo. Jis pasidžiaugė, kad nors ir vaikų globos namuose augęs, Radži sugebėjo išnaudoti savo talentą ir tapti žinomu dainininku.

Radži pas senelį viešėjo tris dienas. Su juo ir su savo dėdėmis, pono Viktoro sūnumis, jis atšventė savo gimtadienį. Vaikinas buvo gausiai apdovanotas: senelis padovanojo jam auksinių papuošalų, grandinėlių, „Dolce&Gabbana” džinsus, puošnių marškinių ir kitų žymių dizainerių vardais pažymėtų drabužių. Pats Radži seneliui taip pat atvežė lauktuvių – savo kompaktinių plokštelių, tauraus lietuviško gėrimo ir... dar vieną labai ypatingą dovaną. Kokią, pamatysime „Super L.T.“.

Ponas Viktoras sakė, kad Radži jam primena vieną jo sūnų, kuris žuvo  prieš dvidešimt metų tragiškoje motociklo katastrofoje . Iš pirmosios ir antrosios santuokų V. Christovas turėjo net aštuonis sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius