Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramios Donaldos Meiželytės dienos Kuboje

Pagaliau Donalda pasinaudojo LTV projekte „Klasė“ laimėtu prizu – kelione į Kubą. Į egzotiškąją šalį pramogų pasaulio atstovė išsiruošė su dukra Juta.
Foto naujienai: Ramios Donaldos Meiželytės dienos Kuboje
Saulės kaitroje, šalia vandenyno dienos pralėkė nepastebimai greitai, tačiau prisiminimai liks ilgam / zmones24.lt
Pagaliau Donalda pasinaudojo LTV projekte „Klasė“ laimėtu prizu – kelione į Kubą. Į egzotiškąją šalį pramogų pasaulio atstovė išsiruošė su dukra Juta. „Vaikas labai didvyriškai atlaikė varginantį skrydį per Atlantą, žinojo – kas jos laukia“, – šmaikštauja Jutos mama. Pati Donalda į šį nuostabų pasaulio kampelį vyko jau antrąjį kartą. Merginos deginosi, maudėsi vandenyne, skanavo įvairiausių gardumynų ir mėgavosi poilsiu. „Visiška relaksacija – daug miegojom, aš skaičiau knygą, o Juta vos spėjo gaudyti įspūdžius“, – pasakoja Donalda. Pirmąjį kartą ji į Kubą vyko su draugų kompanija, todėl negulinėjo, o lėkė pasilinksminti ir patirti kuo daugiau nuotykių. „Šį kartą šokiai pokiai ir klubai nebuvo svarbiausias dalykas. Su vaiku juk taip nepasilinksminsi. Bet porą kartų su viena drauge užsieniete buvom nuėjusios į klubą. Tačiau šįkart kelionės tikslas buvo kitoks. Ir Jutai kelionė paliko išties didžiulį įspūdį“, – džiaugiasi Donalda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius