-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnas Šimukauskas: kadaise buvau didelis mergišius

„Žiūrėkite, Valinskas eina!" - taip į aktorių Ramūną Šimukauską (34) gatvėje vis dar kreipiasi praeiviai. Tikrasis Valinskas laimingai vedęs, o štai jo antrininkas kaip tik šiuo metu ieško tos vienintelės, kuriai pasiruošęs atiduoti savo širdį.
Foto naujienai: Ramūnas Šimukauskas: kadaise buvau didelis mergišius
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

„Žiūrėkite, Valinskas eina!" - taip į aktorių Ramūną Šimukauską (34) gatvėje vis dar kreipiasi praeiviai. Tikrasis Valinskas laimingai vedęs, o štai jo antrininkas kaip tik šiuo metu ieško tos vienintelės, kuriai pasiruošęs atiduoti savo širdį.


Vardas, pavardė: Ramūnas Šimukauskas

Gimimo data, vieta: 1975 01 23, Kaunas.

Šeima, kurioje gimė: tėvai - darbininkai; turi jaunesnįjį brolį.

Šeiminė padėtis: neįsipareigojęs.

Užsiėmimas: teatro ir kino aktorius, kuria personažus televizijos laidoje „Dviračio šou", televizijos laidos „Nuodėmių dešimtukas" vedėjas.



Žmogaus laimė laikosi ant dviejų dramblių


Ramūno neerzina tai, kad Seimo pirmininko vaidmuo aplinkiniams - itin pastebimas. „Tiesiog tai šiek tiek apriboja mano laisvę. Kartais norėčiau kur nors pasėdėti, tačiau sulaukiu neplanuoto dėmesio ir pasijuntu suvaržytas. Puikiai suprantu, kad tai natūralu, ir dėl šito visiškai nesipiktinu", - sako Ramūnas.

Kad aktorius labai panašus į Arūną Valinską, jo draugai pastebėjo seniai - tuomet Ramūnas dar mokėsi mokykloje. Asmeniškai aktorius Seimo pirmininko nepažįsta. „Neturiu didelio noro susipažinti, kažin ar susėdę prie stalo rastume daug bendrų temų", - sako aktorius.

Ne paslaptis, kad teatro aktoriai savo atlyginimu negali didžiuotis - Ramūnas prisipažįsta, jog kadaise per mėnesį uždirbdavo juokingai mažai. „Būdavo tokių dienų, kad reikia važiuoti į teatrą, o aš net autobuso bilietui lito neturiu. Kad gyvenimas nebūtų šlykštus, kad nereikėtų keikti Lietuvos, kiekvieną aktorių gelbsti papildomi darbai: televizijos laidos, reklamos, renginių vedimas... Vis dėlto aš niekada nesureikšminau pinigų. Buvau laimingas ir tada, kai uždirbdavau juokingai mažai, esu laimingas ir dabar. Gal banaliai skamba, bet laimės už pinigus nenusipirksi. Laimingas tas žmogus, kuris mielai eina į darbą ir jį tenkina esamas asmeninis gyvenimas - turi šalia artimą žmogų, gerų draugų. Štai ant tokių dviejų didelių dramblių ir laikosi žmogaus laimė", - sako Ramūnas.


Malonu skaičiuoti svetimas nuodėmes


Neseniai Ramūnas pradėjo vesti laidą „Nuodėmių dešimtukas". „Asmeniškai aš ne tokią laidą žiūrėdamas leisčiau savo vakarus, tačiau taip jau įprasta, kad televizija eina paskui žiūrovą, o žiūrovams įdomu sužinoti svetimas nuodėmes. Aš peržiūriu kiekvieną laidą, bet tik tam, kad įvertinčiau savo darbą, išanalizuočiau klaidas. Natūralu, kad turiu sau priekaištų. Jei galvočiau, jog esu genialus, tobulas laidos vedėjas, jau pats laikas būtų eiti į pensiją", - juokiasi Ramūnas.

Aktorius neslepia, kad ir pats mėgsta skaičiuoti svetimas nuodėmes. „Juk tai taip pat malonu, kaip ir svetimus pinigus skaičiuoti. Galbūt nėra mandagu, bet labai smagu. Nepasakyčiau, kad itin domiuosi pramogų pasauliu - nesu tas kilbukas, kuris dalyvauja kiekviename vakarėlyje", - sako aktorius.

Kodėl iki šiol R. Šimukauskas netapo apkalbų laidos herojumi? „Nežinau... Tikiuosi, kad nesu toks nuodėmingas. Vis dėlto aš net neabejoju, kad labai norėdami žurnalistai kiekvienam žmogui gali pritaikyti bet kokią etiketę: „didžiausio mergišiaus", „baisiausio girtuoklio", „nedrausmingiausio vairuotojo"..." - įsitikinęs Ramūnas.


Laksčiau paskui moterų sijonus


Aktorius net neabejoja - jam labiausiai tiktų mergišiaus etiketė. „Visi tokių metų dar nevedę vyrai vadinami mergišiais. Atvirai pasakius, jau praėjo tie laikai, kai laksčiau paskui moterų sijonus. Beje, tai tikrai ilgas, sunkus ir daug pastangų reikalaujantis darbas, kur kas paprasčiau ir ramiau šalia turėti vieną artimą žmogų. Visi vyrai praeina tą gyvenimo etapą, tik vieniems jis trunka trumpiau, kitiems - ilgiau, tačiau supratimas galų gale ateina. Dabar apsiraminau, išanalizavau visas savo klaidas ir suvokiau, kad ištikimybė yra didelė vertybė. Kad suprastumei, kas yra balta, turi pereiti juodą", - atvirai sako aktorius.


Tradicinis klausimas: kodėl R. Šimukauskas - jaunas, dailus, talentingas vyras - vis dar nevedęs?


Kaip tik dabar ieškau tos vienos vienintelės princesės, pas kurią ketinu atjoti su baltu žirgu. Širdies draugės neturiu, simpatijų yra, bet jas galiu tik ant vienos rankos pirštų suskaičiuoti.


Kokia moteris galėtų apsukti Ramūno galvą?


Išmintinga, turinti puikų humoro jausmą, mokanti bendrauti. Natūralu, kad vyrai myli akimis, tačiau aš neieškau aukštos šviesiaplaukės ar žemos tamsiaplaukės - jokių kriterijų nesu susidėliojęs. Mergina turi būti graži man, nebūtinai visam pasauliui. Taip jau sutverta, kad vyras moterimi nori grožėtis, o moteris vyru - didžiuotis.


Šiuo metu esate įsimylėjęs?


Gyvenime mylėjau du kartus. Kaip tik laukiu to trečiojo, kuris nemeluoja.


„Kaip tik dabar ieškau tos vienos vienintelės princesės, pas kurią ketinu atjoti su baltu žirgu."


Perkopę trisdešimtmetį, bet vis dar vieniši


Tik sulaukęs 35-erių, prodiuseris Egmontas Bžeskas pradėjo kalbėti apie tai, kad jau išsilakstė ir labai rimtai mąsto apie šeimos sukūrimą.


Dizaineris Juozas Statkevičius (40) viešai prisipažino esantis baisus egoistas, todėl apie šeimos kūrimą nė negalvojantis.


Buvęs televizijos laidų vedėjas Gediminas Jaunius (31) dar nesutiko tos vienintelės, kuriai atiduotų savo širdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius