Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renata Voitechovskaja ir Deivis: gimė meilė!

Neseniai su vyru išsiskyrusi ir pavardę pasikeitusi manekenė, laidų vedėja, o nūnai ir dainininkė Renata Voitechovskaja (Ražanauskienė) spinduliuoja meile. Jos susižavėjimo objektas – dainininkas Deivis.
Foto naujienai: Renata Voitechovskaja ir Deivis: gimė meilė!
Oficialu: Renata ir Deivis - pora! / zmones24.lt
Neseniai su vyru išsiskyrusi ir pavardę pasikeitusi manekenė, laidų vedėja, o nūnai ir dainininkė Renata Voitechovskaja (Ražanauskienė) spinduliuoja meile. Jos susižavėjimo objektas – dainininkas Deivis. Pora susitiko pirmajame „Žvaigždžių duetų“ konkurse praėjusiais metais ir žiniasklaidos iškart buvo suporuoti. Visų nuostabai šis duetas buvo pats sėkmingiausias, o žurnalistų spėlionės, kaip paaiškėjo dabar, irgi nebuvo be pagrindo. Nors Renata už Deivį aukštesnė net 10 cm, jų santykiams tai neturėjo jokios įtakos. Kažkada Deivis viename interviu minėjo, kad dar niekada neturėjo už save žemesnės merginos, nes aukštos moterys – jo silpnybė.
Tokios poros, kai moteris aukštesnė už vyrą vadinamos prancūziškomis. Ir pasirodo tarp garsenybių tai gana populiaru. Peržvelkite nuotraukų galeriją ir tuo patys įsitikinsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius