Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ritai Dapkutei pasiūlyta vesti TV laidą

Foto naujienai: Ritai Dapkutei pasiūlyta vesti TV laidą
Rudenį Ritą galbūt pamatysime TV3 laidoje. Nuotr. Gretos Skaraitienės / zmones24.lt
Po „Iššūkio žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtuko" vertėją, Vilniaus savivaldybės tarybos narę Ritą DAPKUTĘ (45) užgriuvusi šlovė, galima sakyti, iškėlė į žvaigždžių olimpą. Moteris ne tik laimėjo dainų šou, nemenką prizą, bet ir sulaukė pasiūlymo nuo rudens TV3 kanale vesti muzikinę varžytuvių laidą „Superpenketukas".

Šįkart sutikote taip pat greitai, kaip ir išgirdusi, kad esate kviečiama į duetų šou?
Prieš kelerius metus taip pat siūlė vesti laidą, bet tada nebuvau tam psichologiškai pasirengusi. O dabar, pasibaigus dešimtukui, pajutau, kaip trūksta kūrybos, emocijų. Tiesa, šįkart sprendimas nebuvo toks spontaniškas. Pasitikrinau, ar tai vėl nebus konkursas, kur reikės dainuoti, internete peržiūrėjau olandišką šios laidos versiją, pasvarsčiau, kad turėtų būti visai smagu. Turbūt apsispręsti labiausiai padėjo tai, kad laidą vesime kartu su gera drauge Lidija Rasutis. Jei tektų dirbti su nemielu, priešiškai nusiteikusiu žmogumi, tikrai nebūčiau sutikusi.

Galima sakyti, pastaruoju metu visos jūsų svajonės pildosi: duetų dešimtuke turėjote progą padainuoti...
...taip, o šį pasiūlymą vertinu kaip galimybę normaliai dirbti ir užsidirbti. Ko dar gali norėti, kai turi ne tik darbą - pragyvenimo šaltinį, bet ir įdomią, kūrybišką veiklą. Manau, kiekvienam žmogui tai - didžiausia sėkmė.

Esate labai sulieknėjusi, tačiau televizijos ekrane žiūrovai vis tiek įpratę matyti ilgakojus modelius...
Numečiau šešiasdešimt kilogramų. Aišku, nesu ir nebūsiu nei standartinės išvaizdos, nei amžiaus, bet matau, kad Lietuvoje labai trūksta individualumo. O aš visą gyvenimą stengiausi išsiskirti. Esu įsitikinusi, kad moters šarmas - ne išvaizda. Taigi su Lidija žiūrovus stengsimės sužavėti charakteriais... Jei kas piktinsis, kad esame senos storos bobos, galiu atsakyti: tai bus linksma muzikinė laida, o ne grožio konkursas. Norėčiau tikėti, kad mūsų pasirodymas ekrane pamažu keis nuomonę apie vedėjus, o eteryje pagaliau pamatysime tikrą gyvenimą, kuriame yra ir modelių, ir apkūnių damų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius