Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romas Dambrauskas ir Kera. Nauja muzikinė pora

„Džiaugiuosi, kad baigėsi tas gyvenimo etapas, kuris vedė į niekur. Dabar vėl dirbu, kuriu dainas, gyvenu muzika ir koncertais...“- šypsosi R. Dambrauskas.
Foto naujienai: Romas Dambrauskas ir Kera. Nauja muzikinė pora
Foto naujienai: Romas Dambrauskas ir Kera. Nauja muzikinė pora / zmones24.lt
„Džiaugiuosi, kad baigėsi tas gyvenimo etapas, kuris vedė į niekur. Dabar vėl dirbu, kuriu dainas, gyvenu muzika ir koncertais...“- šypsosi R. Dambrauskas. Šiuo metu Romas ne tik dalyvauja populiariajame televizijos projekte „Švieski man vėl“, bet ir baigia įrašinėti naująjį savo albumą su Kera. Dainininkas juokiasi, jog niekur nebuvo dingęs ir nuo žiniasklaidos tikrai nesislapstė, tiesiog visą savo energiją ir laiką skiria naujam albumui. „Taip jau yra, kad atlikėjai gyvena bangomis: pasirodžius naujam albumui dažniau visur dalyvauja, rodosi, koncertuoja. Po to vėl kuriam laikui užsidaro į studiją kurti“. Sukurti dainą R. Dambrauskui ypatingo įkvėpimo niekada nereikėjo. „Man tai kasdieninis darbas. Tiesiog visą laiką mąstau, galvoju apie muziką, tekstus ir kažką sukuriu. Aš gyvenu muzika. Kiekvieną dieną ją analizuoju. Ir tikrai nesu iš tų, kuriuos gali įkvėpti jūra ar miškas,“ – juokiasi dainininkas, bebaigiąs įrašinėti savo naująjį albumą. Paklausus, ar kada nors jo kūrybą įtakojo moterys, jis tik nusijuokia: „Kol kas dar taip nėra buvę. Į dainas aš žiūri labai rimtai ir atsakingai, o ne kaip į savo sielos polėkį“. Tačiau R.Dambrauskas neslepia, kad ir jo dainos dažnai atspindi tikrąjį jo paties gyvenimą. „Praeitas mano albumas buvo labai pranašiškas. Kartais atrodo, kad dainomis rašau savo likimą. Esu lyrikas, romantikas. O lyrikoje labiau vyrauja liūdesys, vienatvė, prieblanda. Tokie man buvo ir paskutiniai metai,“ – sako scenos maestro. Ir žada, jog ir šiam albumui beveik visas dainas parašys pats. „Aš nenoriu, kad mano albume dainos būtų lengvai pigios. Niekada nesu kūręs pigių dainų ir tikriausiai net nemokėčiau to daryti. Noriu, kad mano dainos turėtų nors kokią išliekamąją vertę. Kad jų būtų galima klausytis ir po daugybės metų. Be to, kadangi dabar dainas kuriu ne tik sau, bet ir Kerai – viskas užima daugiau laiko, energijos ir jėgų,“ - šypsosi jis. Nors televizijos laidos „Švieski man vėl“ filmavimai šiek tiek blaško dainininką, jis džiaugiasi kiekvieną savaitę galėdamas susitikti su savo kolegomis ir bičiuliais. „Pamatyti kolegas - man didžiulė šventė. Kiekvieną savaitę čia vyrauja pakili ir labai gera nuotaika“. Vienintelis minoras - mūsų kolegų netektys paskutiniu laikotarpiu. Atlikėjas neslepia, kad sunkiausia jam šiame projekte ne dainuoti, bet išsirinkti dainas – dauguma šiuolaikinių dainų jam atrodo labai banalios. Naujausias R. Dambrausko ir Keros albumas turėtų pasirodyti ypatingu metu – Motinos dienos proga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius