Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rosita Čivilytė neims pamokų iš Radži

„Aš nemoku taip gerai dainuoti kaip Radži", - neseniai viešai tėškė Rosita Čivilytė, paklausta, kodėl tiek nedaug koncertuoja. Radži pasiūlė duoti pamokų.
Foto naujienai: Rosita Čivilytė neims pamokų iš Radži
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

„Aš nemoku taip gerai dainuoti kaip Radži", - neseniai viešai tėškė Rosita Čivilytė, paklausta, kodėl tiek nedaug koncertuoja. Radži pasiūlė duoti pamokų. Nors Čivilytė pas Radži dar neapsilankė, sutiko pateisėjauti LNK ir „Lietaus" rengiamame muzikiniame šou „Muzikos akademija".


Atvirą kritišką nuomonę apie nepelnytai žvaigždėmis tampančius jaunuolius turinti Rosita šį šeštadienį sės į „Muzikos akademijos" komisijos narės kėdę. „Aš neturiu nieko prieš žmones, norinčius dainuoti ir mokytis. Aš turiu jiems ką pasakyti", - sako R. Čivilytė.


Ji linki jauniems ir apie didžiąją sceną svajojantiems „Muzikos akademijos" dalyviams nesivaikyti stereotipų. „Linkiu jiems nebūti vidutinybėmis ir nebijoti kurti. Mes visi esame vidutinybės, jei tik nustojame kurti savo legendą, savo istoriją. Linkiu tiems jauniems žmonėms, kad jie sugebėtų savyje atrasti tai, ko iki šiol neatrado, ir ko kiti neturi. Tai - svarbiausia", - sako garsi dainininkė.


Pasak R. Čivilytės, daugumoje televizinių projektų jauniems žmonėms sufleruojama elgtis neteisingai, būti kaip visi. O į „Muzikos akademiją" ateiti scenos grandė sako sutikusi dėl to, kad tuose jaunuose veiduose matanti gabių žmonių. „Jie privalo žinoti, kad gražiausia gyvenime yra kūryba. Tokia mano žinutė jiems ir bus".


Ar Rosita bus griežta dalyviams, ar jiems bijoti? „Turiu savo nuomonę ir ją be pasaldinimų pasakysiu. Tačiau kritiką ir komentarus reikia priimti teisingai ir paversti nauda", - šypsosi būsimoji „Muzikos akademijos" komisijos narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius