Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas: santuoka buvo subraškėjusi

„Muzikos akademijos“ laimėtojas Ruslanas Kirilkinas tiesiog graibstomas žiniasklaidos atstovų.
Foto naujienai: Ruslanas Kirilkinas: santuoka buvo subraškėjusi
LNK nuotr. / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Ruslanas Kirilkinas

Gimimo data, vieta: 1983 10 27, Telšiai.

Šeima: apie tėvus Ruslanas nieko nepasakoja; savo šeima jis vadina močiutę Zinaidą, moksleivius brolį Artiomą ir seseris Viktoriją bei Oksaną.

Šeiminė padėtis: vedęs vyrą suomį.

Pasiekimai: tris kartus tapo konkurso „Dainų dainelė“ laureatu; dalyvavo ir laimėjo ne vieną respublikinį Lietuvos muzikantų konkursą, sėkmingai pasirodė Suomijos projekte „Idol“ bei 2008 m. pabaigoje laimėjo LNK muzikos šou „Muzikos akademija“.


„Muzikos akademijos“ laimėtojas Ruslanas Kirilkinas tiesiog graibstomas žiniasklaidos atstovų. Žurnalui „Privatu!“ atlikėjas prisipažino, kad dėl per didelio dėmesio dainavimui jis apleido savo mylimą vyrą, o dėl to kilo ne vienas konfliktas, galėjęs pasibaigti skyrybomis.


- Ruslanai, praėjo ne viena diena po pergalės „Muzikos akademijoje“. Ar spėjai tai suvirškinti?


- Dabar ėmiau savęs klausinėti, kodėl taip įvyko. Iš pradžių buvau apimtas euforijos, buvo sunku viską suvokti. Buvo daug sveikinimų ir šventimų, kurie tęsėsi ne vieną dieną. Galima sakyti, kad buvo daugiadienės (susigėsta ir nusišypso).


- Kiek žinau, pergalę audringai atšventei vienuose Vilniaus lošimo namuose. Daugiau pinigų išlošei ar pralošei?


- Visus nustebinsiu. Mes su draugais ėjome gerti, švęsti, o ne lošti, nes lošimo namai dirbo visą parą. Net nebuvau priėjęs prie žaidimo automatų ar kitų lošimų. Juk aš tą dieną jau tiek laimėjau, kad  jokie pinigai man to neatstotų. Beje, džiaugiuosi, jog tą vakarą kartu buvo ir mano vyras.


- Kaip dabar planuoji savo veiklą, kai nebeliko šeštadieninių koncertų, įtampos?


- Dabar reikia pulti į kitus darbus. Ne paslaptis, kad iš vieno projekto perėjau į kitą - būsiu vienas iš „Žvaigždžių duetų“ dalyvių.


- Neseniai laimėjai trijų mėnesių trukmės vokalo pamokas Holivude esančioje „Pop Akademijoje“. Kada žadi ten vykti? Ar kartu pasiimsi savo vyrą?


- Aš tikrai vyksiu šiais metais, greičiausiai - vasarą. Ten važiuosiu vienas - tokiu malonumu nesidalyčiau su niekuo. Net su savo vyru... (juokiasi)


- Turbūt dėl dalyvavimo „Muzikos akademijoje“ labai nukentėjo Tavo asmeninis gyvenimas. Ką teko išgyventi?


- Visą dėmesį skyriau šiam projektui bei galvojau tik apie savo pasiektus rezultatus. Aš ir mano vyras esame kartu, bet tarp mūsų tikrai buvo visko...


- Buvo konfliktų?


- Tai natūralu. Mano vyras suvokė, kad dabar užsiimu tokia veikla, kuriai skiriu labai daug laiko. Dėl pavėluotai atsakytos trumposios žinutės kildavo daug blogų emocijų. Be to, buvo tokių situacijų, kai man ypač reikėjo jo palaikymo, tačiau jis, žinodamas, kad man ir taip dėmesio netrūksta, labai nesistengdavo. Pakartosiu - buvo visko, bet dabar tarp mūsų nėra jokių nesklandumų. Džiugu, kad nebuvo ir jokių pavydo scenų nė iš vieno pusės. Abu dirbame scenoje ir suprantame, jog neverta dėl menkiausio akies mirktelėjimo pavydėti.


- Neseniai paaiškėjo, kad Tavo vyras atvyksta į Lietuvą. Vėl gyvensite kartu? Kada tai įvyks?


- Laiko klausimas, kada jis čia atvyks visam laikui. Tai nutiks ne per mėnesį. Po projekto man atsivėrė daug įvairių kelių, bet dar nežinau, kuris man iš jų tinkamiausias. Kol kas nepanikuoju, ramiai viską apmąstau.


- Kas būtų, jeigu mylimasis Tau paskelbtų ultimatumą - arba man rodai pakankamai dėmesio, arba mes skiriamės. Kaip pasielgtumei?


- To nebūtų. Jis žino, kad aš bijojau savo dabartinio gyvenimo dėl praeities. Man gera, jog mylimasis manimi didžiuojasi, mane palaiko, nors kartais ir sukąsdavo dantis. Aš negaliu už jį garantuoti. Nežinau, kaip rytoj mylimajam viskas atrodys, bet apie tai mes diskutuojame ir džiaugiamės, kad tarp mūsų dabar viskas yra gerai.


- Kas Tau jūsų santykiuose yra svarbiausia?


- Žinoma, pasitikėjimas. Manau, dėl to ir esame kartu.


- Ar atleistumei vyrui neištikimybę?


- Nieko nėra baisiau, kai tavo mylimas žmogus įsimyli kitą. O neištikimybė... Reikėtų kalbėti apie tai tada, kai tai įvyktų. Baisiau būna tada, kai žmogus yra su tavimi, o myli kitą...


- Rodei vyrui savo skandalingas pornografines nuotraukas?


- Taip. Peržvelgęs jas jis man pasakė, kad jei viskas būtų įvykę Suomijoje, aš iš to skandalo pasidaryčiau gerą reklamą. Šioje šalyje yra kitokia kultūra, mes dar tik einame to laisvumo ir demokratiškumo link. Tada Lietuvai buvo per anksti. Aš dėkingas Dievui, kad likau gyvas, kad manęs neužmėtė akmenimis. Norėčiau daugeliui padėkoti, kurie mane tąsyk palaikė ir suprato, jog nuklydau. Dabar, žinoma, taip nesielgčiau, bet manau, kad viskas gyvenime nutinka ne be reikalo. Taip tiesiog turėjo būti...


- Kai dalyvavai „Muzikos akademijoje“, didžiausios Tavo gerbėjos buvo merginos. Ne viena jų Tave net įsimylėjo. Be to, sklido kalbos, kad Tu ne gėjus ir kad vestuves su vyru išgalvojai tik dėl reklamos. Ką atsakytumei taip kalbantiems žmonėms?


- Kiek žmonių, tiek nuomonių. Aš daug kalbų apie save girdėjau. Normalu, kad kai kurių žmonių vaizduotė labai laki...


Gabrielė Kasakaitytė: Ruslanas be vyro tapdavo liūdnesnis


Kol vyko „Muzikos akademija“, Ruslanas Kirilkinas gyveno su dainininke ir to paties projekto dalyve Gabriele Kasakaitytė (21)... „Galiu tik gerais žodžiais apie jį kalbėti. Ruslanas - labai tvarkingas, turintis savo nuomonę vaikinas. Teko pažinti ir jo vyrą, kuris man pasirodė labai šiltas ir malonus. Tokie turbūt ir Ruslano su mylimuoju santykiai. Tačiau kai jo vyras išvažiuodavo, Ruslanas labai nusimindavo. Tai natūralu. Juk kai nėra šalia mylimojo, žmogus nebūna labai laimingas“, - sako pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius