Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta ir Linas Cicėnai pakrikštijo sūnų

Šeštadienį (07.07) į sostinės Bernardinų bažnyčią, matyt, kaip ir į kitas Lietuvos šventoves, nesibaigiančiu srautu plaukė tie, kurie norėjo atlikti apeigas. Gražią, trimis septynetais kalendoriuje pažymėtą dieną vieni rinkosi Santuokos sakramentui, kiti - krikštynoms.
Foto naujienai: Rūta ir Linas Cicėnai pakrikštijo sūnų
Mažasis Bruas jau pakrikštytas. Nuotr. Jono Staselio / zmones24.lt
Temos: 1 Linas Cicėnas

Pavakarę Bernardinų bažnyčioje klegėjo ekstravagantiškų žmonių būrys. Sūnų Bruną Dovydą (1,5) krikštijo dailininkas Linas CICĖNAS (39). Datą, kada norėtų atlikti šias apeigas, seniai išrinko menininko žmona Rūta RAMANAUSKAITĖ-CICĖNĖ (23). Jos ir gimtadienis liepos 7-ąją, tad kodėl vaiko nepakrikštijus išskirtinę dieną.

"Nesu prietaringa, betgi galima pasirinkti gražią datą", – sakė Rūta. Ji prisiminė su Linu dėl konkretesnio krikštynų laiko į bažnyčią ėjusi labai seniai: Vilniuje dar siautėjo žiema. Tačiau laikas iki populiariojo liepos šeštadienio prabėgo nepastebimai – krikšto drabužėliai mažajam Brunui buvo baigti tik išvakarėse.

Ta proga į Vilnių atvykęs Lino bičiulis keliautojas britas Johnas Kockelbergas tapo berniuko krikštatėviu, krikšto mama – viena geriausių Rūtos bičiulių Ernesta Vareikaitė.

Iš bažnyčios į gatvę išėjęs linksmas būrys sustabdė pro šalį dardančią karietą ir nuvažiavo Bruno krikštynų bei jo mamos gimtadienio švęsti į Užupį. Po apeigų Linas užsiminė, kad šiai šventovei norėtų dovanoti savo paveikslą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius