Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūtos Mikelkevičiūtės akibrokštas – ji irgi gali dainuoti!

Naujausią „Valanda su Rūta" laidą jos siela Rūta Mikelkevičiūtė pradėjo... dainuodama ir šokdama.
Foto naujienai: Rūtos Mikelkevičiūtės akibrokštas – ji irgi gali dainuoti!
LNK nuotr. / zmones24.lt

Naujausią „Valanda su Rūta" laidą jos siela Rūta Mikelkevičiūtė pradėjo... dainuodama ir šokdama. Kažkada populiarią „Kelio į žvaigždes" dalyvių Radži ir Agnės Petravičienės dainą „Verksi tu" Rūta sudainavo su Stano, Radži ir Ruslanu. Rūta šoko, dainavo, žiūrovai plojo.

Pasak muzikos prodiuserių, net ir neturėdama gero balso, Rūta galėtų pusėtinai dainuoti scenoje, tiesa, kaip ir dauguma šių laikų scenos žvaigždžių, su „sutvarkytu" vokalu, t.y. pilna fonograma.

Dainą laidos pradžioje Rūta pasirinko neatsitiktinai - ji sukvietė į studiją dešimtis scenos žvaigždžių karštai diskusijai apie šlovę, ateinančią per vieną naktį, būdus išgarsėti ir populiarumą. Laidoje dalyvavo televizijoje išgarsėję Ruslanas Kirilkinas, Radži, Edmundas Štengeris, „Olialia pupytės", „Muzikos akademijos" dalyviai, o jiems opoziciją sudarė Rosita Čivilytė, Jurijus Smoriginas, žurnalistas Ramūnas Zilnys.  

Didžiausia intriga tapo seserų Rasitos ir Vaidos, liūdnai išgarsėjusių per „X talent" projekto atranką Britanijoje, pirmas viešas pasirodymas. „Valanda su Rūta" prodiuseriai pakvietė „smaugiamomis katėmis" išvadintas jaunas dainininkes įrodyti, kad jos dainuoja geriau, negu buvo parodyta britų televizijos šou. Vaida ir Rasita tikina, kad tapo prodiuserių aukomis ir dėl to ketina bylinėtis.

Po seserų dainos užvirė tikras mūšis. Choreografas Jurijus Smoriginas tėškė, kad merginos Lietuvai daro gėdą, o jų galvos tuščios kaip kibirai. Bet merginos privertė choreografą padainuoti. Pasigirdo švilpimas.

Merginas gynė TV prodiuseris Laurynas Šeškus, keletą metų dirbęs televizijos kompanijoje Britanijoje. „Pasirodymas „X talent" bus jums kaip nuotykis. Merginos, jūs labai jaunos, gražios, bet naivios. Žinau šio šou atrankos taisykles - ten kviečiami dalyvauti ne tik talentingi atlikėjai, bet ir tie žmonės, iš kurių lengva pasišaipyti. Pasakysiu, kad „X talent" dalyvavo ir žinomi Lietuvos atlikėjai, bet jie net neperėjo pirmojo etapo, nes buvo visiškai neįdomūs. O jūs pasirodėte įdomios".

Savitvardą laidoje prarado ir garsi dainininkė, talentingoji vokalistė Rosita Čivilytė. Muzikinių projektų prodiuseris Laurynas Šeškus pastebėjo, kad Rosita nėra kviečiama dainuoti dėl savo šaltumo ir sulaukė dainininkės įsiūčio. Ji tujino prodiuserį, liepė nurodyti, kokias muzikines žvaigždes jis yra „padaręs", klausė, kokią jis turi teisę taip apie ją kalbėti ir nepamiršo pasigirti, kad yra tarptautinių konkursų laureatė.

Kol visi ginčijosi, kas geresni - tie, kurie tampa žvaigždėmis per naktį art tie, kurie dirba, kad išgarsėtų, ištisomis naktimis, „Olialia" pupytė Oksana Pikul paėmė už kūtinės ir šypsodamasi pasakė: „Taip, mes dainuojame papais, bet žmonėms reikia pačių įvairiausių atlikėjų".   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius