Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytais ir vakarais repetuojantys Šorena ir Deividas sustoti nežada

Šį šeštadienį „Šok su manimi“ laidoje per mažiau nei dvidešimt minučių savo mėgstamoms poroms žiūrovai iš viso atidavė 22 569 balsus! Daugiausia palaikymo sulaukė Šorenos ir Deivido Meškausko pora.
Foto naujienai: Rytais ir vakarais repetuojantys Šorena ir Deividas sustoti nežada
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Šį šeštadienį „Šok su manimi“ laidoje per mažiau nei dvidešimt minučių savo mėgstamoms poroms žiūrovai iš viso atidavė 22 569 balsus!

Daugiausia palaikymo sulaukė Šorenos ir Deivido Meškausko pora. Tiek žiūrovai prie ekranų, tiek komisija jų ugnigam šokiui skyrė pirmą vietą. Susumavus rezultatus antroji vieta atiteko Liudo Mikalausko ir Gintarės Bankauskaitės-Slausgalvienės porai. Visai nedaug nuo konkurentų atsiliko ir trečioji vakaro pora – pirmą kartą į „Šok su manimi“ aikštelę įžengę Jolanta Uspaskich ir Gintaras Svistunavičius.

Jau ateinantį šeštadienį, po „Šok su manimi“ dalyvių pasirodymų susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškės, kuriai porai teks atsisveikinti su projektu.

Šio savaitgalio laidoje poros parodys net keturis šokius – vieni suksis rumbos ir pasadoblio sūkuriais, kiti publiką žavės kvikstepu ir fokstrotu. Kuo toliau, tuo labiau poros stengiasi nustebinti žiūrovus. Ne pirmą kartą lyderiais tapusi Šorenos ir Deivido pora nesiruošia užmigti ant laurų.

„Kuo geriau vertina, tuo didesnis azartas kyla, tuo daugiau mes norim dirbti ir dar geriau pasirodyti. Mes šokiams šiuo metu skiriam ir rytus, ir vakarus. Repetuojame du kartus per dieną“, – sako lyderių pora.

Aistės Paškevičiūtės ir Arturo Bajor šokiai vis dar neatranda gerbėjų, tačiau pora nenuleidžia rankų ir šį šeštadienį žiūrovus stengsis nustebinti itin jaunatvišku pasadobliu. Jie savo šokiui kurs ypatingą, pankišką stilių.

Tuo tarpu Aistės kolega laidoje „TV antis“ žinias pranešantis Justinas Jankevičius žada įgyvendinti ir itin originalias idėjas.

„Šį kartą mes savo šokiams naudosime lygintuvą ir greitpuodį, o kitos laidos šokio tema bus „Mikė pūkuotukas ir bitės“, – šmaikštauja Justinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius