Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnas Marčiulionis atskleidė, kas žlugdo būsimų krepšinio žvaigždžių karjerą

„Jaunieji krepšininkai neišsimiega prieš treniruotes, nes jiems nuolat reikia atsižymėti „Facebook'e“. Net varžybų negali pradėti, jei ten kažko neparašo. Kartais žiūriu į juos ir nerimauju, kas bus toliau... “, – tikina krepšinio legenda tituluojamas Š.Marčiulionis.
Šarūnas Marčiulionis
Šarūnas Marčiulionis / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

„Aš džiaugiuosi už komandines pergales, bet man norisi tų žvaigždučių“, – sako  Š.Marčiulionis. Pasak garsaus buvusio krepšininko, dažnai jaunieji talentai patys pakiša sau koją kelyje į stulbinančią karjerą: „Yra normalūs keliai kaip nueiti į didįjį krepšinį, bet kad visi nori užlipti ant savo grėblio.“

Š.Marčiulionis išsakys savo nuomonę apie šių laikų jaunimo požiūrį į krepšinį: ar vaikai vis dar mėto kamuolį dėl to, kad jiems tai smagu, ar jau dėl to, kad mato tame gerą finansinę ateitį.

Ką sportuoja Š.Marčiulionio vaikai? Kas buvo jo vaikystės laikų autoritetas? Kam krepšinio legenda dėkinga už savo sportininko kelią? Ką Š.Marčiulionis patars tiems, kurie svajoja apie krepšininko karjerą? Ir kas suformavo jo charakterį? Įdomus ir šiltas pokalbis su garsiu Lietuvos krepšininku Š.Marčiulioniu – jau šį vakarą 18.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius