Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Son išsiskyręs su mergina liko Lietuvoje

Dainininko Sashos Son gyvenime apstu naujienų: neseniai jis išsiskyrė su ilgamete mylimąja iš Londono Jacinta, netrukus jis pradės globoti vieną likimo nuskriaustą vaiką. Be to, vaikinas prakalbo ir apie savas atžalas.
Foto naujienai: Sasha Son išsiskyręs su mergina liko Lietuvoje
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Dima Šavrovas.
Gimimo data, vieta: 1983 09 18, Vilnius.
Šeima, kurioje gimė: tėvas Jevgenijus gyvena Kanadoje, dirba advokatu ir turi sukūręs kitą šeimą, mama Valentina – drabužių dailininkė; Dima turi brolį Glebą (10) ir seserį Anastaziją, brolį Nikitą iš antros tėvo santuokos.
Šeiminė padėtis: nevedęs.
Pasiekimai: Dima – „Dainų dainelės“ laureatas, laimėjo ne vieną tarptautinį ir respublikinį dainininkų konkursą; iš tuomečio Lietuvos prezidento Rolando Pakso yra gavęs garbės raštą už Lietuvos vardo garsinimą svetur; praėjusių metų pabaigoje LNK muzikos projekte „Muzikos akademija“ laimėjo 3-iąją vietą.

Dainininko Sashos Son gyvenime apstu naujienų: neseniai jis išsiskyrė su ilgamete mylimąja iš Londono Jacinta, netrukus jis pradės globoti vieną likimo nuskriaustą vaiką. Be to, vaikinas prakalbo ir apie savas atžalas.

Atsivėrė

Visada nuoširdus atlikėjas Dima Šavrovas, geriau žinomas kaip Sasha Son, pastaruoju metu nenoriai kalba apie asmeninį gyvenimą. Įdomu, ar dėl to, kad prasidėjo nauji metai, ar dėl kitų priežasčių? Tačiau dainininkas žurnalui „Privatu!“ pirmajam atskleidė širdies paslaptis.
„Šiuo metu esu vienišas. Su Jacinta išsiskyrėme maždaug prieš mėnesį, tačiau tik dabar apie tai pasakoju, – pareiškia atlikėjas. – Taip, mes ilgai draugavome, bet dabar mūsų santykiai kitokie. Galiu pasakyti, kad išsiskyrėme gražiuoju ir likome puikiais bičiuliais.“
Skyrybų priežastis paprasta. Pasirodo, Dimą ir Jacintą išskyrė atstumas. „Mes labai daug pykomės dėl to, kad aš gyvenu Lietuvoje, o ji – Londone. Ji nenorėjo atvažiuoti pas mane, o aš negalėjau vykti pas ją. Vėliau sužinojau, kad ji susižavėjo kitu vaikinu. Be to, aš nuo jos irgi neslėpiau, jog čia turiu žmonių, su kuriais bendrauju“, – pasakoja dainininkas.

Žavės vienadieniai nuotykiai?

Dima ir Jacinta sprendimą skirtis priėmė kartu, mat nusprendė, jog nebeverta toliau tęsti santykių per atstumą. „Ji puikiai žinojo, kad nenori atvykti į Lietuvą, o aš irgi neturiu minčių vykti į Angliją. Tačiau labai tikiuosi, kad aštuonerius metus trukusi mūsų draugystė nesibaigs ir mūsų santykiai išliks gražūs“, – viliasi pašnekovas.
Paklaustas, su kuo dabar dainininkas daugiausia leidžia laiko, Dima Šavrovas nusišypso. „Aš esu kai kuo susižavėjęs, bet nežinau, ar iš karto noriu rimtų santykių. Juk ką tik išsiskyriau... Gal dabar turėsiu daugiau vienadienių neįpareigojančių nuotykių. Gali būti, kad nenorėsiu nieko, o tik poilsio. Pastebėjau, jog santykiai trukdo mano karjerai, todėl greičiausiai teks juos paaukoti“, – atvirai kalba muzikantas.

Taps mažamečio globėju

Sasha Son neseniai nusprendė įsitraukti į vieną socialinį projektą – jis globos mažametį iš vaikų namų.
„Žaviuosi šia idėja, todėl sutikau prisijungti. Be to, juk pats esu augęs vaikų namuose. Viskas bus taip: man pagal charakterį ir gyvenimo patirtį parinks vaiką, mergaitę arba berniuką, su kuriuo aš praleisiu bent valandą per savaitę“, – nauja veikla džiaugiasi Dima. Jau artimiausiu metu dainininkui bus išrinktas konkretus vaikų namų auklėtinis, kurio globėju ir taps Sasha Son. Tiesa, prieš tai muzikantas dar turės išklausyti specialius kursus, bendradarbiauti su psichologais.
Dima šypsosi, kad ši patirtis jam bus ypač aktuali ateityje, nes jis įgis neįkainojamos patirties, bendraujant su vaikais. „Man malonu daryti gerus darbus. Tai, ką tu guodi šiam pasauliui, tą iš jo ir gauni. Kažkada man kažkas padėjo, dabar aš irgi noriu padaryti gerų darbų. Be to, man tai bus gera patirtis prieš susilaukiant savų vaikų. Aš jau seniai galvoju apie savo atžalas ir tikrai žinau, kad labai noriu mergytės, kurią galėsiu rengti gražiais drabužiais“, – prasitaria atlikėjas.

Išgyveno dėl šeimos


Neseniai baigęsis LNK muzikinis projektas „Muzikos akademija“ Sashai Son sukėlė dvilypių jausmų: buvo akimirkų, kai vaikinas tryško laime, tačiau buvo laikas, kai teko nervintis ne tik jam, bet ir jo artimiesiems. Skandalingas įvykis, kai Dima buvo nufotografuotas einantis koncertuoti į Vilniaus gėjų klubą „Soho“ ir paskui kilęs konfliktas su žurnalistais, buvo tikras populiarumo kainos išbandymas. Dima sako tada žinojęs, kad žiniasklaidos atstovams gali tapti įdomi kiekviena smulkmena apie jį. „Juk kiekvienas darbas turi savų pliusų ir minusų... Kažkam aš esu gėjus, kažkam – natūralas, vieniems – geras, kitiems – blogas žmogus. Tačiau tą įvykį prie gėjų klubo žurnalistai aprašė ne taip, kaip buvo“, – guodžiasi pašnekovas. Po šio skandalo skaudžiausiai Dima išgyveno ne dėl savęs, o brolio ir mamos. Pasak dainininko, jie turėjo nuryti karčias piliules, kai Dima Šavrovas žmonių buvo pradėtas vadinti gėjumi. „Kodėl per žurnalistus turi kentėti kiti žmonės? Aš smerkiu tokį poelgį... Juk tie žmonės vos nesugadino mano šeimos ir mano gyvenimų“, – griežtai sako Dima.
Tačiau laikas ir nuolatinė veikla gydo žaizdas – Sasha Son jau atsigauna po visų išgyvenimų.

Asmik Grigorian (27): „Žino savo vertę“

Projekto „Muzikos akademija“ rektorė Asmik Grigorian televizijos eteryje neslėpė savo simpatijų dainininkui Sashai Son. Kartą ji pasakė, jog pasitrauks iš projekto, jei muzikiniame projekte neliks Dimos. Įdomu, ką Asmik apie Dimą galvoja kaip apie žmogų?
„Jis man pasirodė paprastas ir kuklus, tačiau žinantis savo vertę. Be to, Dima labai kolegiškas. Be abejonės, jis yra labai talentingas žmogus. Manau, jis daug pasieks“, – pagyrų Sashai Son negailėjo operos solistė Asmik.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius