-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sergejus Gorbonas: Džordanai greitai atsibos vaidinti poniutę

Perskaitęs paskutinį buvusios mylimosios dainininkės Džordanos Butkutės interviu mūsų žurnale, Sergejus Gorbonas (39) nusprendė netylėti: „Man skauda širdį, kai ji taip meluoja. Džordana šmeižia mane prieš visą Lietuvą.“
Foto naujienai: Sergejus Gorbonas: Džordanai greitai atsibos vaidinti poniutę
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Temos: 1 Danai

Perskaitęs paskutinį buvusios mylimosios dainininkės Džordanos Butkutės interviu mūsų žurnale, Sergejus Gorbonas (39) nusprendė netylėti: „Man skauda širdį, kai ji taip meluoja. Džordana šmeižia mane prieš visą Lietuvą. O juk dešimt metų vos ne jos tarnas buvau, angelu sargu mane vadino. Sako, kad aš negarbingai išėjau? Tai Džordana šlykščiai su manimi pasielgė!"


Ištrauka iš interviu su Džordana Butkute, spausdinto žurnale „Privatu!" 2009 m. spalio 12 d.:


Džordana: Jau seniai visi pastebėjo, kad mums su Sergejumi reikėjo sukti į skirtingas puses. Aš tikrai nešokau iš vienos lovos į kitą. Elegijų sutikau tada, kai jau supratau, kad jokios bendros ateities nebegali būti. Man tik skaudu, kad jis šlykščiai, labai negarbingai išėjo.

Jūs stengėtės išsiskirti be pykčių?Džordana: Taip, ir jis pats sakė, kad šį reikalą užbaigsime civilizuotai. Koks čia civilizuotumas, jei jam reikėjo sumokėti pinigų, kad išeitų?! (Didelės sumos prašė?) Pusantro tūkstančio litų sumokėjau. Be to, išsinešė viską, kas vertingiausia: kompiuterį, DVD grotuvą, didžiulį televizorių. Nieko tokio - viskas uždirbama. Svarbiausia, kad su Elegijumi esame laimingi. Dievas laiku man atsiuntė mylimą žmogų. Bet kokiu atveju su Sergejumi būčiau išsiskyrusi. Tai, kad sutikau Elegijų, viską tik pagreitino.


Tokia pat dalia laukia ir Elegijaus


„Neturiu ko slėpti. Taip, aš išsivežiau sau priklausančius daiktus, nes juos pirkau už savo pinigus! - sako šiuo metu Estijoje gyvenantis Sergejus. - Nejaugi viską turėjau palikti kažkokiam Elegijui? Maža to, kad jie liko gyventi tame bute, kuris buvo įrengtas mano pagalba, tai dar nori, jog ir visą savo techniką jiems palikčiau!"

Sergejus mums prasitarė, kad jis dirbo ne tik Džordanos vadybininku. „Nenoriu atskleisti, ką veikiau, tačiau atliekamų pinigų turėjau. Būtent už juos ir pirkau tą televizorių, nes norėjau pradžiuginti mylimą žmogų. Dabar Džordana mane bando vaizduoti kaip vagį. Pas ją namuose dar liko du televizoriai, vienas DVD grotuvas, o kitą pasiėmiau aš. Palikau jai vaizdo kamerą, fotoaparatą... Rodos, viską sąžiningai išsidalijome", - piktinasi vyras.

Kodėl Džordana bando apšmeižti S. Gorboną? „Todėl, kad Butkutė toks žmogus. Jei su ja gyveni gražiai, ji gera, šilta, bet tik pabandyk su ja susipykti - būsi apjuodintas prieš visą Lietuvą. Kai mes pradėjome kartu gyventi, ji tą patį kalbėjo apie buvusius vyrus. Dabar mano eilė. Tas pats laukia ir Elegijaus. Pamatysite, Džordana iš savo draugo padarys skuduriuką, į kurį bus galima kojas nusivalyti, o galiausiai išvarys lauk", - įsitikinęs Sergejus.


Dukart gelbėjo iš mirties gniaužtų


Buvęs Džordanos mylimasis prasitarė daug žinąs apie Elegijaus praeitį, tačiau jos nenori viešinti: „Nepasakyčiau apie jį nieko gera. Aišku, įrodymų neturiu, tačiau žinau, koks tai žmogus."

Vyras puikiai prisimena tą dieną, kai išgirdo, kad Džordanos gyvenime jam nebeliko vietos: „Buvau namuose, jie atvažiavo kartu, atsistojo prieš mane susikibę už rankų ir pasakė, kad nuo šiol gyvens kartu. Man jie padavė 1 300 litų, kad galėčiau išsinuomoti butą. Tuo metu aš neturėjau atliekamų pinigų, jokių santaupų, nes turėjome bendrą biudžetą."

Sergejus sako jau pats norėjęs nutraukti niekur nevedančius santykius, nes kentėjo visus dešimt metų. „Vienintelis priekaištas, kurį turėjau Džordanai, buvo alkoholis. Kiek kartų aš ją gelbėjau, kiek kartų prisiimdavau kaltę sau... Paskutinį sykį, kai Džordana koncertavo girta, griuvinėjo ant grindų, aš būčiau ką nors sugalvojęs ir tokios jos į sceną neišleidęs. Dabar ji bando manęs išsižadėti. Kodėl to nedarė tada, kai du kartus ją išgelbėjau iš mirties gniaužtų? Džordaną buvo ištikęs epilepsijos priepuolis. Kodėl ji nepasakoja, kaip prašė jos nepalikti, kai neturėjome kur gyventi?! Aš jos niekada nepalikau, visada stengiausi surasti išeitį, o ji man štai kaip atsilygina..." - širdį atveria Sergejus.


Nė vienos moters taip nemylėjo


Kai gegužės mėnesį Džordana su Elegijumi papuolė į avariją, Sergejaus manymu, pora jau buvo užmezgusi romaną. „Ji pradėjo nebenakvoti namuose, tačiau aš dėl Džordanos jau nebekovojau, - prisipažįsta vyras. - Aš ją tikrai mylėjau. Labai nuoširdžiai. Dar nė vienos moters taip nemylėjau. Bet ją mylėdavau tik blaivą. Su girta Džordana ilgai neištvers nė vienas vyras. Būdavo, ji pusę metų negerdavo nė lašo, tačiau tik ateidavo ta diena, kai Džordana pradėdavo kalbėti apie taurę vyno - tada viskas. Ji ieškodavo priekabių, specialiai stengdavosi susipykti, kad galėtų pasiteisinti: „nervai pakriko", „reikėjo išgerti, kad nusiraminčiau", „tu dėl visko kaltas"... Ne kartą man teko Džordaną „gelbėti". Tarkime, ji išvažiuoja į kirpyklą, o po kelių valandų sulaukiu jos draugės skambučio: „Sergejau, atvažiuok, nesDžordana girta guli „Maximoje" ir atsisako išvažiuoti. Žmonės eina pro šalį ir juokiasi." Taip ir būdavo: nuvažiuoju, o ji net atsistoti nesugeba, šliaužioja ant grindų", - pasakoja Sergejus.

Vyras sako, kad Džordana ilgai neištvers vaidinti teigiamo personažo: „Aš jos neatpažįstu. Inteligentiškas frazes žarsto spaudoje, dalija patarimus, kaip galima išvengti krizės. Greitai jai atsibos apsimetinėti poniute."


Džordana Butkutė (41): jis mane išvedė iš kantrybės

Paklausta, ar tikrai jos buvęs gyvenimo draugas net du kartus mylimą moterį gelbėjo iš mirties gniaužtų, Džordana ne juokais supyko: „Niekada to nebuvo! Sergejus mane ne nuo mirties gelbėdavo, o iš kantrybės vesdavo. Jis jau išvis nebeturi apie ką kalbėti, todėl visokias nesąmones šneka! Sergejus pyksta, kad spaudoje jį šmeižiu? Žinokit, kol man žurnalistai jo neprimena, aš apie tą žmogų išvis nieko negalvoju."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius