Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ laidos kūrėjai gerbėjų atsiprašo už klaidą

Po praėjusio šeštadienio TV3 laidos „Šok su manimi“ netilo kalbos – ne tik žiūrovai, bet ir kolegos negalėjo patikėti galutiniais rezultatais, kurie privertė Justino Jankevičiaus ir Rasos Židonytės porą pasitraukti iš projekto.
Foto naujienai: „Šok su manimi“ laidos kūrėjai gerbėjų atsiprašo už klaidą
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Šok su manimi
Po praėjusio šeštadienio TV3 laidos „Šok su manimi“ netilo kalbos – ne tik žiūrovai, bet ir kolegos negalėjo patikėti galutiniais rezultatais, kurie privertė Justino Jankevičiaus ir Rasos Židonytės porą pasitraukti iš projekto. Audito kompanija, prižiūrinti balsavimą, iškart po šio šeštadienio tiesioginės transliacijos atkreipė dėmesį, kad sumuojant dviejų paskutinių laidų rezultatus, galėjo įsivelti klaida. Nuodugnesnis patikrinimas tai patvirtino.

„Šį kartą žmogiškasis faktorius pakišo koją porai, kuri turėjo palikti projektą, ir porai, kuri džiaugėsi patekusi į kitą etapą. Kompiuterio ekrane tiesioginėje transliacijoje buvo parodyta klaidinga lentelė, pagal kurios duomenis Justino Jankevičiaus pora turėjo palikti šou. Išaiškinę klaidą mes skubame šios laidos ir porų gerbėjams pateikti teisingą lentelę ir atsiprašyti už paskelbtus netikslius rezultatus. Pagal patikslintus duomenis Justino ir Rasos pora, susumavus dviejų laidų rezultatus atsiduria septintoje vietoje, tuo tarpu su projektu atsisveikina Aistės Paškevičiūtės ir Artur Bajor pora“, – su liūdesiu praneša „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Susumavus rugsėjo 19 ir 26 dienų rezultatus, lyderių titulas, surinkus didesnį skaičių žiūrovų simpatijų atiteko Gyčio Ivanausko ir Justės Žemaitytės porai. Antrąją vietą užima Deivido Meškausko ir Šorenos pora, treti – Liudas Mikalauskas ir Gintarė Bankauskaitė-Slausgalvienė, ketvirti – Jolanta Uspaskich ir Gintaras Svistunavičius, penkti – Inga Valinskienė ir Andrius Butkus, šešti – Alvydas Duonėla ir Viktorija Bajor, septinti – Justinas Jankevičius ir Rasa Židonytė, aštunti – Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė, devinti – Vidas Blekaitis ir Živilė Vasiliauskaitė, dešimti – Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor. Jurgio Jurevičiaus ir Viktorijos Kunauskaitės pora „Delfi“ internetinio portalo skaitytojų dėka gavo neliečiamybės statusą ir jų nevertino nei žiūrovai, nei komisija, todėl bendroje lentelėje jiems nebuvo skirta vieta.

Primename TV3 laidos „Šok su manimi“ balsavimo taisykles:

Komisijos balai laidoje yra sumuojami ir paverčiami vietomis. Žiūrovų balsai taip pat yra išskaidomi vietomis. Komisijos ir už poras balsavusių žmonių vietos yra sumuojamos bendroje lentelėje.
Šokėjai, surinkę mažiausiai komisijos taškų, sulaukę silpniausio žiūrovų palaikymo ir atsidūrę paskutinėje lentelės vietoje, turi atsisveikinti su projektu. Tuo atveju, jei kelios poros dalijasi viena vieta, aukščiau kyla ta pora, kuri sulaukė daugiau žiūrovų balsų. TV3 šokių projektą poros palieka kas antrą savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius