-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėjos Tinos gyvenimą apkartino įtarinėjimai AIDS ir A.Valinsko meilužės titulas

„Aš tikrai nesergu AIDS, sifiliu ir kitomis baisiomis ligomis“, - duodama išskirtinį interviu laidai „Gyvenimas pagal moteris“ ne sykį teisinosi bene garsiausia Lietuvos šokėja Kristina Navickaitė – Tina.
Foto naujienai: Šokėjos Tinos gyvenimą apkartino įtarinėjimai AIDS ir A.Valinsko meilužės titulas
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 AIDS ŽIV
„Aš tikrai nesergu AIDS, sifiliu ir kitomis baisiomis ligomis“, - duodama išskirtinį interviu laidai „Gyvenimas pagal moteris“ ne sykį teisinosi bene garsiausia Lietuvos šokėja Kristina Navickaitė – Tina. Pasirodo, tokių įtarimų kilo žinomos moters močiutei, kuri neseniai populiariame žurnale išvydusi nuogos savo anūkės nuotraukas tiesiog apstulbo. Maža to Tina buvo nufotografuota nuoga lovoje net su trimis vyrais... Kodėl skandalais iki šiol negarsėjusi scenos žvaigždė ryžosi tokiam drąstiškam eksperimentui ir kaip sekėsi susidoroti su po jo kilusiomis problemomis? Viena iš jų – tarsi iš naujo prisiminti Tinos ryšiai su garsiais Lietuvos vyrais.
Apie prieš aštuonerius metus gimusią jos ir dabartinio Seimo pirmininko draugystę mergina yra girdėjusi visokiausių kalbų. „Visiems buvo labai įdomu, kodėl būtent mano vadovaujamą merginų šokių grupę A.Valinskas kviesdavosi į renginius, kodėl mums rodydavo išskirtinį dėmesį, o sykį netgi kvietė nakvoti jo namuose. Esu girdėjusi, jog aš – jo meilužė, “ – prisimena Tina. Ilgai vengusi kalbėti apie išskirtinį A.Valinsko palankumą šokėja pagaliau atskleis, ką iš tiesų reiškė būti praeityje garsaus šoumeno komandos dalimi...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius