Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Solveigos iš „Axom“ gimtadienis: skanduojanti minia ir jūra gėlių

Praėjusį savaitgalį grupės „Axom" dainininkė Solveiga atšventė savo gimtadienį, kurį jubiliatė nuo šiol gali vadinti rekordiniu.
Foto naujienai: Solveigos iš „Axom“ gimtadienis: skanduojanti minia ir jūra gėlių
Foto naujienai: Solveigos iš „Axom“ gimtadienis: skanduojanti minia ir jūra gėlių / zmones24.lt

Praėjusį savaitgalį grupės „Axom" dainininkė Solveiga atšventė savo gimtadienį, kurį jubiliatė nuo šiol gali vadinti rekordiniu. „Jau vos pabudusi supratau, kad diena bus pilna staigmenų ir netikėtumų. Ryte atėjo keletas draugų su didžiule puokšte rožių, tad buvo labai neįprasta taip anksti gerti šampaną ir valgyti gimtadienio tortą," - džiaugėsi atlikėja.


Tačiau didieji gimtadienio netikėtumai merginos laukė vakare. „Tą vakarą turėjome koncertuoti Joniškyje, nė neįtariau, kad dar kas nors be mano kolegių ir draugų žino, jog šiandien švenčiu gimtadienį, kol ant scenos nepasirodė vakaro vedėjas R.Šilanskas. Jis visų atlikėjų vardu mane pasveikino. Buvo labai malonu sulaukti tokio kolegų dėmesio, tačiau didžiausią vakaro staigmeną iškrėtė grupės „69 danguje" merginos. Vidury mūsų pasirodymo įbėgusios į sceną jos sudainavo „Su gimimo diena", o susirinkusi joniškiečių minia entuziastingai pritarė. Tokio kiekio sveikinimų dar niekada nesu gavusi, todėl buvau labai pakylėta. Joniškiečių daina man įsiminė ilgam, todėl nuo šiol šį savo gimtadienį vadinsiu rekordiniu," - gerų emocijų nestokojo Solveiga.

„Tačiau ir tai dar nebuvo visos gimtadienio staigmenos. Po „Axom" pasirodymo, į sceną, raudonu balionu nešina, pakilo mergina, kurios vardas Solveiga ir kuri tą dieną taip pat šventė gimtadienį. Buvo netikėta, bet ir labai malonu apsikeisti sveikinimais su „tokiu pačiu" žmogučiu kaip ir aš. Pats keisčiausias sutapimas mano gyvenime. Atrodo, Lietuva, maža šalis ir gyventojų ne per daugiausia, bet joje yra dvi Solveigos, gimusios tą pačią dieną," - kalbėjo dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius