Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sonia Alką paliko dėl kito?

Seksualioji rusaitė Sonia (25), ilgai draugaujanti su savo prodiuseriu Alku Paltaroku (31), viename renginyje „Privatu!“ fotografo užfiksuota besiglamonėjanti su kitu vyru.
Foto naujienai: Sonia Alką paliko dėl kito?
T. Linionio nuotrauka / zmones24.lt
Seksualioji rusaitė Sonia (25), ilgai draugaujanti su savo prodiuseriu Alku Paltaroku (31), viename renginyje „Privatu!“ fotografo užfiksuota besiglamonėjanti su kitu vyru. Egzotiškų bruožų mergina sėdėjo vaikinui ant kelių, vėliau jie pasibučiavo. Ką tai galėtų reikšti? Ar draugystei su prodiuseriu atėjo galas? Gal Sonia eina „į kairę“? Susisiekėme su prodiuseriu Alku. Jis, išgirdęs šią istoriją, nelabai nustebo.
„O ką? Tegul bučiuojasi! Ji su visais draugais taip daro! Šiuolaikiniame bohemos gyvenime įprasta bučiuotis su draugais ir bičiuliais“, – iš pradžių kalbėjo Alkas. Tačiau vėliau supratęs, kad tai galbūt nebuvo tik draugiškas bučinys, labai susidomėjo šia istorija.
„Yra dvi bučinių rūšys: vienas paprastas, kitas – prancūziškas. Jei sužinočiau, kad Sonia su kitu bučiavosi prancūziškai, labai supykčiau. Nes net sutartyje įrašyta, jog negali būti jokių prancūziškų bučinių“, – atvirai sako prodiuseris ir Sonios mylimasis.
Susisiekus su dainininke, paaiškėjo, kad tą vakarą ji leido su savo stilistu Andriumi. Moteris neatsisakė pakomentuoti šios situacijos. „Su Andriumi mes pažįstami beveik kelerius metus. Jis yra puikus draugas ir profesionalus stilistas. Draugiški bučiniai mums nesvetimi“, – sako Sonia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius