Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stanislovas Stavickis: povestuvinis planas – 6 vaikai!

Pagaliau jis prakalbo! Dainininkas, grupės „Delfinai" lyderis ir projekto „Žvaigždžių duetai" dalyvis Stanislovas Stavickis-Stano tik žurnalui „Privatu!" sutiko papasakoti apie savo gyvenimą po vestuvių su išrinktąja Indre.
Foto naujienai: Stanislovas Stavickis: povestuvinis planas – 6 vaikai!
Nuotrauka iš redakcijos archyvo ir Scanpix / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Stanislovas Stavickis

Gimimo data, vieta: 1981 11 25, Sočis, Rusija. 27 m.

Šeiminė padėtis: vedęs; žmona Indrė (21).

Pasiekimai: tris kartus LATGA-A pripažintas kaip populiariausias muzikos kūrėjas ir apdovanotas auksinėmis žvaigždėmis; kelis kartus laimėjo „Radiocentro" bei „Bravo" apdovanojimus; vienos iš žinomiausių Lietuvos grupių „Delfinai" lyderis.


Pagaliau jis prakalbo! Dainininkas, grupės „Delfinai" lyderis ir projekto „Žvaigždžių duetai" dalyvis Stanislovas Stavickis-Stano tik žurnalui „Privatu!" sutiko papasakoti apie savo gyvenimą po vestuvių su išrinktąja Indre.


- Šiuo metu dalyvauji „Žvaigždžių duetuose", dirbi kaip muzikos prodiuseris, koncertuoji ir netrukus baigsi muzikos vadybos studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Ar užtenka laiko šeimyniniam gyvenimui?


- Žinoma, kad lieka. Turiu ir laisvų dienų. Mano darbo grafikas priklauso tik nuo koncertų ir filmavimų. Laiką mokslams ir dainų kūrybai skiriu tuomet, kai galiu.


- Kaip pasikeitė Tavo gyvenimas, kai su Indre sumainei žiedus?


- Niekaip, nes ilgą laiką mes su žmona bendravome iki vedybų.


- Ar pritari posakiui, kad vedybos nieko kita, išskyrus antspaudą pase, neduoda?


- Vyrams tikrai nieko neduoda. Bent jau man. O moterims gal kažkas ir pasikeičia. Jos kiek kitaip pradeda vertina santykius. Bent jau taip man sakė kelios pažįstamos ištekėjusios moterys.


- Sakoma, kad gerai gyvendami vyrai greitai nusipenėja. Pažiūrėjus į Tave, to pasakyti negalėčiau. Kodėl?


-  Nuo pažinties su žmona pradžios iki dabar mano svoris pakito. Gal tiems žmonėms, kurie turi problemų dėl svorio, juokingai skambės mano žodžiai, kad aš priaugau du kilogramus ir dabar sveriu maždaug 65 kilogramus. Tai man džiaugsmingas įvykis, nes nuo 15 metų mano svoris nekito. Vadinasi, jau yra progresas.


- Indrė Tave skaniai maitina ir visaip kitaip lepina?


- Jokio ypatingo lepinimo šeimoje nėra ir apskritai dabar yra krizė. Na, ne mūsų šeimoje, o finansinė. Mano galva, finansinė krizė menininko ir jo žmonos šeimoje veikia taip: menininkui vienintelė krizė gali būti tik kūrybinė, o visi kiti rūpesčiai krinta ant žmonos pečių. Ji daugiau dirba kaip administratorė ir buhalterė (juokiasi). Kadangi, kaip jau sakiau, šiuo metu yra finansinės krizės laikotarpis, tai per daug vienas kito su žmona nelepiname ir pinigų vėjais neleidžiame.


- Taigi pinigais šiuo metu nesimėtote. Kaip vienas kitą lepinate? Sako, kad sunkmečiu žmonės kur kas daugiau laiko praleidžia lovoje. Jūsų šeima taip pat?


- Kaip jau sakiau, krizė menininkui būna tik kūrybinė. Aš jokios krizės nejaučiu, todėl nėra taip, kad neturiu ką veikti ar daugiau laiko praleidžiu lovoje.


- O į povestuvinę kelionę su žmona bent jau buvote išvykę?!


- Povestuvinė kelionė ir visos kitos vedybinės tradicijos man neaktualios, neįžvelgiu jose prasmės. Mūsų povestuvinė kelionė bus tuomet, kai tam bus laiko. Būtų faina, kad ji būtų maždaug po 20 bendrai pragyventų metų (juokiasi).


- Ar pasikeitė Tavo požiūris į vedybinį gyvenimą iki vestuvių ir po jų?


- Ne, niekas nepakito. Aš iki šiol manau, kad pagrindinis gyvenimo tikslas ir prasmė - šeimos sukūrimas, nes visos kitos prasmės yra laikinos ir neįdomios.


- Kada planuojate su Indre susilaukti vaikų?


- Planuojame daug dalykų: vaikus, namą... Tačiau neketiname apie tai pasakoti nei žiniasklaidai, nei suteikti teisę viską fotografuoti.


- Kalbama, kad Tavo žmona Indrė dar per vestuves slėpė nėštumą ir iki šiol laukiasi. Kaip yra iš tikrųjų?


- Aš to nenoriu komentuoti. Nieko nesakysiu nei kai Indrė lauksis, nei kai pagimdys. O kai jau akivaizdžiai matysis pilvas, aš nesakysiu nei „taip", nei „ne". Ir dabar nesakau. Aš tiesiog šio reikalo nekomentuoju.


- O kiek vaikų norėtumei turėti?


- Šešis. Bent jau dabar norėčiau turėti tiek vaikų, tačiau po pirmos atžalos nuomonė gali ir pasikeisti (šypsosi).


- Muzikantai gyvuoja savo dainų mylėtojų dėka. Ar  gerbėjams daugiau atskleidi asmeninių paslapčių nei žurnalistams?


- Su savo klubo nariais taip gerai bendraujame, kad jie pažįsta ir Indrę, ir mano buvusias merginas, kurias iki tol turėjau. Kai būna gerbėjų stovyklos, aš be jokių problemų ten galiu atvykti su žmona. Žinau, kad niekam nekils nereikalingų klausimų. Net mūsų vestuvėse dalyvavo keli gerbėjai (juokiasi).


- Kadangi ilgai nepasakoji apie savo šeimyninį gyvenimą, apie Jus sklando daug įvairiausių gandų. Šnekama, esą Jūs su Indre pasirašėte fiktyvios santuokos sutartį ir iš tiesų tarp Jūsų nėra jokios meilės. Kaip į tai reaguoji?


- Taip, yra toks gandas. Dar girdėjau, kad iš tiesų vedžiau vyrą ir todėl slėpiausi per vestuves nuo žurnalistų. Tačiau tokie gandai man labai keisti, juk mes tiek laiko su Indre gyvename. Jokio pagrindo tokiai informacijai tikrai nėra.


- Ar pripratai prie posakio „Stano - vedęs vyras"?


- Ilgainiui viskas turi pasikeisti. Stano nuo realybės šou „Akvariumas" laikų asocijavosi su vaiku. Net tuo metu gaudavau laiškų, kuriuose žmonės rašydavo, kad esu fainas ir kad mane norėtų įsivaikinti (juokiasi). Nors dabar pamažu viskas keičiasi, tačiau daugeliui žmonių tai girdėti neįprasta.


- Prieš kelias dienas savo akimis pirmą kartą pamačiau Tave su žmona. Tu išleidai ją kitoje gatvės pusėje ir laukei jos automobilyje. Jei neklystu, Indrė nuėjo į vestuvinių žiedų saloną...


- Ne, ne taip viskas buvo. Jei nematei, ji ėjo su rankšluosčiu rankoje ir nešėsi katę. Už to vestuvinių žiedų salono yra veterinarijos klinika. Į ją ir ėjo mano žmona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius