-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Striptizo ereliai“ virs „Radijo ereliais“

Kultinė komedija „Striptizo ereliai" pagaliau sulauks savo tęsinio. Jau rudens viduryje mūsų žiūrovams puikiai pažįstama „erelių" aktorių komanda sugrįš pas savo gerbėjus, tiesa, kardinaliai pakeitusi profesiją.
Foto naujienai: „Striptizo ereliai“ virs „Radijo ereliais“
Foto naujienai: „Striptizo ereliai“ virs „Radijo ereliais“ / zmones24.lt

Kultinė komedija „Striptizo ereliai" pagaliau sulauks savo tęsinio. Jau rudens viduryje mūsų žiūrovams puikiai pažįstama „erelių" aktorių komanda sugrįš pas savo gerbėjus, tiesa, kardinaliai pakeitusi profesiją. Pirmą kartą Lietuvoje, „Domino" teatro scenoje, bendradarbiaujant su radijo stotimi M-1, įsikurs tikrų tikriausia radijo studija, o galimybę susipažinti su paprastiems žmonėms nematomu radijo stoties  gyvenimu „iš vidaus" suteiks striptizą į mikrofonus bei ausines iškeitę „Radijo ereliai".


„Radijo erelius" kurs Lietuvos žiūrovų simpatijas jau spėjusi pelnyti „Striptizo erelių" aktorių komanda: Dalius Skamarakas, Gytis Ivanauskas, Sakalas Uždavinys, Eimutis Kvoščiauskas, Irmantas Bačelis, Darius Petkevičius, Algirdas Dainavičius, Vytautas Rašimas ir  Juozas Gaižauskas. Kultinės „Domino" teatro komedijos tęsinyje prie „Radijo erelių" komandos prisijungs dvi žavios televizijos bei teatro aktorės Edita Užaitė ir Brigita Arsobaitė. Merginoms teks nelengvas uždavinys įsilieti į „susigyvenusią" vyrišką kūrybinę grupę, tačiau aktorės yra pasiruošusios scenoje sukelti ne mažesnes emocijų audras nei striptizą tūkstančiams Lietuvos moterų jau spėję sušokti jų kolegos.


„Būtų keista ir nelogiška nedaryti kultinės komedijos tęsinio. Aš asmeniškai nežinau populiaresnio spektaklio nei „Striptizo ereliai", tačiau šis suplanuotas tęsinys savo populiarumu gali nurungti net ir kultinius „Striptizo erelius", - pasakojo aktorius Juozas Gaižauskas. „Radijo erelių" premjera Vilniuje įvyks spalio 27 - 30 dienomis, o jau lapkritį spektaklis iškeliaus į gastroles po Lietuvą ir bus parodytas kituose šalies miestuose. Bilietus į kultinės komedijos „Striptizo ereliai" tęsinio „Radijo ereliai" vaidinimus galima įsigyti nuo rugsėjo 21 dienos.


 „Radijo ereliai" - pirmasis toks spektaklis Lietuvoje, pastatytas pagal populiaraus rusų dramaturgų pjesę „Den Radijo" (lt. „Radijo diena"). „Striptizo erelių" tęsinyje žiūrovams bus suteikta unikali galimybė savo akimis pamatyti, paprastai tik girdimą, radijo stoties užkulisiuose verdantį gyvenimą. Profesiją pakeitę „Striptizo ereliai" tikina, kad kultinės komedijos tęsinys pateiks daug netikėtumų. Aktoriai atskleidė, kad šiuo metu jie gyvena klausydamiesi radijo, susipažindami su laidų vedėjų darbu ir žada, kad tai, kas bus įgyvendinta teatro scenoje, bus nepakartojama -  to nebuvo padaręs joks kitas Lietuvos teatras. Kūrybinė grupė pasakojo, kad scenoje išvysime ne tik originalias radijo studijas, šou pasirodymus, bet ir žinomus atlikėjus. Kokius vaidmenis spektaklyje atliks „ereliai" belieka spėlioti, bet tai ką jie darys, to dar nėra buvę nei teatro scenoje, nei radijo stotyje.


Spektaklio tęsinį „Domino" teatre kuria žinomas kaimyninės Latvijos režisierius Olegas Shaposhnikovas, savo šalyje pastatęs garsiuosius „Striptizo erelius" pavadinimu „Kailie briedi" (lt. „Nuogi briedžiai"). „Radijo erelius" įmantrių šokių judesių mokys vienas garsiausių Lietuvos choreografų Gytis Ivanauskas. Specialų numerį žiūrovams taip pat pristatys šmaikštusis Mindaugas Stasiulis su savo komanda iš vienos didžiausių Lietuvos radijo stočių „M-1".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius