Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šv. Valentino dienos proga LNK kviečia dalyvauti rekordiniame pasimatyme

Artėjančios Meilės dienos proga pirmą kartą Lietuvoje rengiamas rekordinis pasimatymas, kuris, kaip tikimasi, pateks į Lietuvos rekordų knygą.
Foto naujienai: Šv. Valentino dienos proga LNK kviečia dalyvauti  rekordiniame pasimatyme
LNK nuotr. / zmones24.lt
Artėjančios Meilės dienos proga pirmą kartą Lietuvoje rengiamas rekordinis pasimatymas, kuris, kaip tikimasi, pateks į Lietuvos rekordų knygą.

Vieniems meilėje sekasi, kitiems – ne. Bet Šv. Valentino diena artėja ir tą dieną būti vienam liūdna. LNK televizija ir „Daisena“ kviečia visus aistringam ir linksmam nuotykiui – dalyvauti Šv. Valentino akcijoje „Gera būti dviese“, šiame šou patikrinti jau turimą arba surasti savo antrąją pusę ir laimėti automobilį.

Net 100 vienišų vaikinų ir merginų bus pakviesti į paslaptingą pasimatymą Trakuose. Rekordinis pasimatymas vyks turnyro principu – 50 merginų turės progą pabendrauti su 50 vaikinų. Po pasimatymų maratono to kiekvienas užrašys patikusius kitos lyties atstovus. Susumavus rezultatus bus atrinktos 7 naujųjų įsimylėjėlių poros, kurios bus pakviestos į žaidimo „Gera būti dviese“ finalą LNK studijoje.

Akcijos „Gera būti dviese“ finale dalyvaus ne tik naujai iškeptos, bet ir laiko patikrintos poros. Finale susirungs 7 rekordinio pasimatymo“ ir 7 gyvenimo patikrintos poros. Finale poros kovos dėl pagrindinio prizo – automobilio „Škoda Fabia“. Be to, 14 laimingųjų mėgausis romantiškais savaitgaliais SPA ir pramogų centre. Patekti į žaidimą galima perkant kavas ir šokoladus ir registruojantis internete arba trumpąja žinute.

Žaidime antrosios pusės ieško merginų numylėtinis dainininkas Radži ir seksualioji „Olialia“ mergaitė Aušra Venckūnaitė.

„Vaikinas, norintis užkariauti mano širdį, turėtų būti sportiškas, gerbiantis moteris, įdomus ir protingas, geras humoro jausmas jam taip pat nepamaišytų”, - svajonių vyro savybes vardijo gražuolė A.Venckūnaitė.

„Tikiuosi, pavyks susipažinti su įdomia ir protinga mergina”, - šypsosi Radži.
Ar Radži su Aušra pavys surasti antrąsias puses, paaiškės Šv. Valentino žaidime „Gera būti dviese“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius