Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Švieski man vėl” skambės daina Janinai Miščiukaitei

Foto naujienai: „Švieski man vėl” skambės daina Janinai Miščiukaitei
Neli ir Nelly / zmones24.lt
Vakar estrados grandus, dalyvaujančius šlagerių parade „Švieski man vėl”, pribloškė žinia apie Janinos Miščiukaitės išėjimą anapilin. J. Miščiukaitė pasirodė pirmoje „Švieski man vėl” laidoje, kur kartu su „Žvaigždžių kvartetu” atliko dainą „Paryžiaus tango”. Projekte dalyvavę kolegos Janiną prisimena kaip ištikimą scenos bendražygę, puikią atlikėją ir itin gyvybingą moterį. Tad šį šeštadienį, 21.00 val., TV3 laida „Švieski man vėl” prasidės daina, skirta J. Miščiukaitei pagerbti – visi dalyviai sudainuos vieną paskutiniųjų Janinos atliktų dainų „Būna dienų”.
Muzika – tai gyvenimo vanduo, tad dainos ir toliau turi skambėti, o projektas tęstis – šį šeštadienį žiūrovus stebins ne vienas duetas. Kaip ir buvo žadėta praėjusioje laidoje, bendrą dainą įrašė dvi skirtingų kartų, bet panašiu pseudonimu besipuikuojančios dainininkės – Nelly ir Neli. Jos atliks ypač jausmingą kūrinį „Kapitono tango”.
„Aš šią dainą norėjau atlikti konkursinėje programoje, bet Neli ji taip patiko...”, – šypteli Nelly Paltinienė, nusileidusi jaunosios kolegės norams.
„Buvo be galo gera dirbti su šia dainininke. Mes iš tiesų radome bendrą kalbą”, – sako Nijolė Pareigytė-Neli. Ji dėl šios dainos išmoko net keletą tango judesių, kuriuos pademonstruos scenoje!
Tai ne vienintelis duetas šį šeštadienį – komisijos nariu tapęs dainininkas Mino turės teisę pasikviesti į pagalbą bet kurį projekto dalyvį atlikti vieną dainą. Kas suvirpins Minučio, kaip jį vadina projekto vedėja Kristina Kazlauskaitė, širdį ir su kuo jis uždainuos kultinę savo dainą „Panelė Rožė”?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius