Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Balaišis-Sėkla. Čempionatui pasirengę!

Šalies vyrų krepšinio rinktinė vis dar intensyviai rengiasi rugsėjį vyksiančiam Europos krepšinio čempionatui, o jos palaikyti į Lenkiją važiuosianti sirgalių rinktinė jau pasiruošusi aistringai stebėti mūsų sportininkų kovas.
Foto naujienai: Tomas Balaišis-Sėkla. Čempionatui pasirengę!
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Šalies vyrų krepšinio rinktinė vis dar intensyviai rengiasi rugsėjį vyksiančiam Europos krepšinio čempionatui, o jos palaikyti į Lenkiją važiuosianti sirgalių rinktinė jau pasiruošusi aistringai stebėti mūsų sportininkų kovas. Vien drauge su idėjiniu krepšinio sirgalių vadu Tomu Baraišiu-Sėkla (37) į gretimą šalį keliaus 121 aistruolis. Per rungtynes tribūnose dundės bent trylika jų mušamų būgnų. „Čempionatui esame pasirengę: būgnai suderinti, prakaituoti jų diržai išskalbti“, – juokėsi Sėkla. Sutvarkytos ir didžiulės per tribūnas nuvilnijančios trispalvės. Lenkijoje bus išskleistos su užrašais „Broliai“, „Simas“, „Butautas“. O štai su užrašais „Mindė“, „Šiška“ „Macas“, „Šaras“ neprireiks, nes Minde vadinamas Mindaugas Žukauskas ir Šiška – Ramūnas Šiškauskas jau atsisveikino su rinktine, joje šiemet nebus ir Maco – Arvydo Macijausko – bei Šaro – Šarūno Jasikevičiaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius