Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 projekte „9,5 savaitės“ – priekabiavimo skandalas?

Foto naujienai: TV3 projekte „9,5 savaitės“ – priekabiavimo skandalas?
Eriką grybštelėjo už intymiausios jo kūno vietos. TV3 nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 TV3 Skandalas
Aistros karščiausiame vasaros šou „9,5 savaitės" kunkuliuoja tarsi ugnikalnyje. Tačiau ne visiems šio seksualaus šou dalyviams nežabotos aistros teikia malonumą. Iššūkius mėgstantis „9,5 savaičių" dalyvis Erikas iki šiol negali atsigauti po dviejų merginų daryto masažo. Raumeningas vaikinas nesitikėjo tokios didelės intymumo dozės ir atviro merginų priekabiavimo.
Erotiškame šou „9,5 savaitės" dėl seksualiausios Lietuvos merginos vardo kovojančios dalyvės griebiasi bet kokių ginklų. Tačiau gražuolis Erikas, kuriam raumeningo kūno galėtų pavydėti net Rokis Balboa, liko šokiruotas vienos merginos elgesio ir priekabiavimo.
„Jos ranka buvo labai išdykusi", - neslėpė šou dalyvis, kuris nevadina savęs ypatingu doruoliu, tačiau seksualiai agresyvios merginos jam labai nepatinka.
Kokiu erotišku manevru mergina taip nustebino Eriką, kad šis net pašoko iš masažo vietos ir iki šiol negali atsigauti? Erikas buvo atviras: dalyvė grybštelėjo už pačios intymiausios ir jautriausios vaikinui vietelės.
Merginos elgesio buvo nustebintas ne tik Erikas. Kitas šou dalyvis Antanas taip pat išreiškė pasipiktinimą: „Erotika yra viena, o vulgarumas ir atviras priekabiavimas - visai kas kita."
Seksualioji šou „9,5 savaitės" dalyvė, kurios elgesys liko nesuprastas nei Eriko, nei kitų dalyvių, neprisipažįsta padariusi kažką gėdingo ir paklausta apie „išdykusias rankas" koketiškai kvatojasi: „Aš manau, kad tai, ką mes darėme buvo labai gražu. Galbūt žmonėms, žiūrintiems televizorių, kils minčių pasikviesti ką nors pabūti kartu..."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius