Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 žiūrovus sekmadienio rytais žadins Eglė Skrolytė-Liesienė

Birželio 21-ąją startuos nauja laida, kviečianti jaunuosius tėvelius pažinti pirmuosius vaikų auginimo rūpesčius ir džiaugsmus, išgirsti naudingos informacijos iš specialistų ir pasidalinti neįkainojama patirtimi su kitais mažųjų auklėtojais.
Foto naujienai: TV3 žiūrovus sekmadienio rytais žadins Eglė Skrolytė-Liesienė
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Birželio 21-ąją startuos nauja laida, kviečianti jaunuosius tėvelius pažinti pirmuosius vaikų auginimo rūpesčius ir džiaugsmus, išgirsti naudingos informacijos iš specialistų ir pasidalinti neįkainojama patirtimi su kitais mažųjų auklėtojais. Sekmadieninę laidą ves aktorė ir režisierė, mažosios Meilės mama Eglė Skrolytė-Liesienė.

„Man - tai didelis iššūkis būti informatyvios laidos apie vaikus vedėja, nes pati esu jauna mama. Mane domina viskas, kas susiję su vaikų auginimu. Laidoje aš pati kaip mama sužinosiu daug naudingos informacijos, kuria pasidalinsiu su kitomis šeimomis auginančiomis mažylius", - sako į televiziją sugrįžusi Eglė.

„Mamyčių klube" bus kalbama visomis temomis, kurios tik gali būti įdomios šeimoms, auginančioms vaikučius: apie laukimosi paslaptis, įvairias sveikatos problemas, psichologinius patarimus, elgesį vienokiu ar kitokiu atveju.

„Kuo daugiau vaikučių augins išsilavinę ir apsišvietę tėveliai - tuo daugiau mes turėsime laimingų šeimų. Ieškant informacijos apie vaikų auginimą, jos, be abejo, galima rasti turbūt kiekvienu klausimu ir net labai išsamios - knygose, internete ir t.t. Bet yra dalykų, kurių tekstu neperteiksi, pvz., kad ir kaip stengtumeisi apraštyti kūdikio masažą, tai niekada nebus taip tikslu kaip video medžiaga, kurioje viskas matosi aiškiai", - naująja laida džiaugiasi Eglė.

Daugelis jaunų mamyčių pirmaisiais nėštumo mėnesiais randa informacijos apie tai, kaip viskas vyksta iki gimdymo. Tačiau dažnai ant rankų supančios naujagimius supranta, kad dauguma informacijos negali tiesiog rasti vadovėlyje, tai reikia išgyventi.

„Kai pati supratau, jog laukiuosi, nuo pat pirmos akimirkos pradėjau ieškoti kuo daugiau informacijos apie vaikus, jų auginimą, džiaugsmus ir rūpesčius. Jaučiausi labai pasiruošusi vaikelio gimimui. Bet kai jis gimė... supratau, jog nežinau nieko. Tada prasidėjo naujos paieškos, ką ir kaip reikia daryti realiai, o ne teoriškai. Supratau, kad tokia informacija ne taip jau lengvai pasiekiama. Ne pas visus specialistus galima patekti, o jei ir galima - reikia laukti ilgose eilėse. O juk kiekviena mamytė savo vaikeliui nori tik to, kas geriausia.  Mūsų „Mamyčių klube", galiu patikinti, savo patirtimi dalinsis geriausi Lietuvos specialistai, o jauni tėveliai išgirs daug puikių praktinių patarimų", - pasakoja naujos laidos „Mamyčių klubas" vedėja Eglė Skrolytė-Liesienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius