Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnius ir Jurgita Kiguoliai: Lietuvoje svarbiausia būti žinomam

Milijonierius, laimingai vedęs vyras, populiarios grupės „Tipo grupė" narys Ugnius Kiguolis mano, kad laimė ir populiarumas Lietuvoje yra neatsiejami dalykai.
Foto naujienai: Ugnius ir Jurgita Kiguoliai: Lietuvoje svarbiausia būti žinomam
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Ugnius Kiguolis

Vardas, pavardė: Ugnius Kiguolis.

Gimimo data, vieta: 1978 12 09 Prienai. 30 m.

Šeiminė padėtis: vedęs; augina sūnų Matą Pijų (2,5).

Pasiekimai: verslininkas, grupės „Tipo grupė" narys.


Vardas, pavardė: Jurgita Kiguolė.

Gimimo data, vieta: 1982 12 09, Prienai. 26 m.

Šeiminė padėtis: ištekėjusi; augina sūnų Matą Pijų (2,5).                    

Pasiekimai: verslininkė, agentūros „Supermodels.lt" savininkė.


Milijonierius, laimingai vedęs vyras, populiarios grupės „Tipo grupė" narys Ugnius Kiguolis mano, kad laimė ir populiarumas Lietuvoje yra neatsiejami dalykai. Įdomu, kokia Ugniaus sėkmės, pasiektos šlovės ir turtų paslaptis?


Kaip uždirbami milijonai?


Nuo pat pažinties pradžios Jurgita ir Ugnius gyveno kiek kitaip nei daugelis jų draugų. Pora neslepia, kad iš pradžių jiems buvo labai sunku. Ugnius dirbo dviejuose darbuose, studijavo, žaidė universiteto krepšinio komandoje ir tuo pačiu metu ramybės jam nedavė mintis pradėti savo verslą. O Jurgita svajojo apie modelio karjerą. Tad Ugnius, norėdamas jai padėti, sukūrė interneto svetainę, kurioje bet kuri pasaulio modelių agentūra galėjo rasti visus apie mylimąją duomenis. Svetainė tapo labai populiari. Atsirado gerbėjų, kurie rašydavo Jurgitai laiškus, prašydavo jos autografų. „Norinčių gauti Jurgitos nuotraukų su parašu buvo tiek daug, kad mums net kilo mintis jas pardavinėti", - juokiasi Ugnius. Po kiek laiko svetainėje atsirado daugiau merginų nuotraukų, informacijos apie modelių agentūras, konkursus. Pagaliau Jurgita tapo populiari mados pasaulyje. Vėliau ji įkūrė modelių agentūrą. „Lietuvoje ji nėra žvaigždė. Tačiau mados ir modelių pasaulis ją žino puikiai. Mados kanalas „Fashion TV" apie Jurgitą kūrė vaizdo klipą, dažnai žinomi pasaulio vizažistai atvažiuoja Jurgitos grimuoti, kad tik turėtų jos nuotraukų", - pasakoja Ugnius.

Netrukus vaikinas metė abu darbus ir įgyvendino savo sumanymą: jis kūrė interneto svetaines, įvairias kompiuterių programas. Ugnius prasitaria, kad iš pradžių, pradėjus kurti interneto puslapį visi draugai ir pažįstami iš jo šaipėsi. Tačiau jis į kalbas nekreipė dėmesio ir toliau dirbo naktimis. Ir taip Kiguolis susikrovė pirmą milijoną? Prakalbus apie milijonus, Ugnius nusijuokia. „Žurnalistai šiek tiek viską išpūtė ir mus pakrikštijo milijonieriais. Aišku, mes tikrai gerai gyvename, turime namą, kelis automobilis, galime sau leisti viską, ko norime."


Į pramogų pasaulį dėl...


Ugniaus manymu, Lietuvoje svarbiausia - būti žinomam, nes antraip, kad ir kiek pinigų turėtumei, nepateksi į sostinės vakarėlius. Jam su žmona norėjosi pažinti kitokį pasaulį, įgyti statusą visuomenėje. Pasak Jurgitos, Ugnius jau toks yra - jei jis ką sugalvoja, būtinai, nors ir kiek jėgų tai kainuotų, padaro. Viename vakarėlyje Ugnius priėjo prie Egmonto Bžesko ir pasiūlė sukurti muzikinę interneto svetainę. Taip užsimezgė jų pažintis ir atsirado supermuzika.lt. Po kiek laiko Egmontas Bžeskas pakvietė Ugnių dainuoti grupėje. „Visą laiką labai daug dirbau, net nepastebėdavau, kaip visa diena prabėgdavo prie kompiuterio. Tuo metu, kai mūsų draugai linksmindavosi, mes su Jurgita dirbome po 17 valandų per parą. Neturėdavo net laisvų savaitgalių. Todėl kai Egmontas man pasiūlė dainuoti, sutikau. Norėjau paragauti kitokio gyvenimo, pamatyti pramogų pasaulio užkulisius. Dainavimas man buvo pramoga." Ugnius iki šiol su nostalgija prisimena koncertus su beveik prieš pusmetį kraupioje avarijoje žuvusiais grupės „Tipo grupė" nariais. Jis ir dabar pagalvoja, kaip viskas būtų, jei tą vakarą nebūtų žuvę jo bičiuliai. Tačiau vyrui malonu, kad, nors ir trumpai, turėjo galimybę dainuoti, būti scenoje. Kol kas Ugnius konkrečių planų dėl muzikinės veiklos neturi, bet sako, jog galbūt ateityje dar dainuos arba taps prodiuseriu.


Pramogų pasaulio pagundos  


Pora neslepia, kad Ugniui pasinėrus į pramogų pasaulį, išsiskyrė jų požiūriai bei pomėgiai. Kol vyras repetuodavo, koncertuodavo, Jurgita rūpindavosi verslo reikalais, prižiūrėdavo sūnų, linksmindavosi su draugėmis. Tačiau moteris tikina, kad dėl to jų namuose nekilo jokių problemų ar pykčių. „Aš nesu pavydi, pasitikiu savo vyru, o jis - manimi. Kad ir kas nutiktų, žinau, jis visada grįš į namus", - juokiasi Jurgita. Ugnius neslepia, kad apie save jau yra girdėjęs įvairiausių gandų. Vieni kalba, kad iš tiesų jis nieko neuždirba ir neturi, o tik giriasi, kiti - kad skęsta alkoholio ir narkotikų liūne. Tačiau tokios kalbos vyrui kelią juoką. „Tokie jau tie žmonės... Jei nori, tegul kalba. Atvirai kalbant, gyvenime nesu vartojęs narkotikų ir net nesiruošiu to daryti. Mano nuomone, geriau jau prisigerti. Todėl dėl alkoholio nesiginu - jo kartais būna", - neslepia Ugnius. „Kalbos dėl narkotikų tikriausiai kyla dėl jo pajuodusių paakių. Jie tamsūs, nes Ugnius visada iki paryčių sėdi prie kompiuterio, mažai miega", - į pokalbį įsiterpia Jurgita. Paklausus, ką sutuoktiniai galvoja apie svingerių vakarėlius ir neištikimybę, Ugnius be užuolankų prisipažįsta, kad dažnai sulaukia jaunų merginų dėmesio ir jau ne kartą lankėsi svingerių vakarėliuose, bet ten jam nepatiko. „Ne kartą lankiausi tokiame vakarėlyje, bet nieko ypatingo ten nevyksta. Nė karto nemačiau gražių moterų. Aš, kaip ir visi muzikantai, ar nors kiek žinomi žmonės, sulaukiu merginų dėmesio bei įvairių pasiūlymų, bet kol kas už Jurgitą geresnės neradau", - žiūrėdamas į žmoną šypsojosi verslininkas.


Atvers madų pasaulio užkulisius


Dabar Jurgita ir Ugnius naktimis kuria profesionalų madų portalą. „Šioje svetainėje bus viskas apie madą, modelius. Lietuviai nelabai įsivaizduoja, kas yra tas tikrasis supermodelis. Kažkodėl visiems atrodo, kad Rusytė yra garsiausias Lietuvos modelis, nors toli gražu taip nėra. Todėl mes pasistengsime, kad žmonės žinotų, kas yra geriausi modeliai", - žada Jurgita. „Darome tai, kas Lietuvoje iki šiol nebuvo skaidru. Šitame puslapyje mergaitės galės rasti visą informaciją ne tik apie modelio darbą, fotografus, madą, konkursus, bet ir agentūras. Dažnai jaunos merginos savo ateitį patiki nežinomos agentūroms, kurios užsienyje jas šokėjomis ar net elitinėmis prostitutėmis paverčia", - apie naują projektą kalba Ugnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius