Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Grikšaitė ir Deividas Česnauskis: kūdikis turi gimti šeimoje!

Iš Škotijos sostinės Edinburgo atskriejo gera žinia: vietos futbolo klubo „Hearts“ saugo ir nacionalinės rinktinės nario Deivido Česnauskio (26) sužadėtinė „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė (24) laukiasi!
Foto naujienai: Vaida Grikšaitė ir Deividas Česnauskis: kūdikis turi gimti šeimoje!
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt
Iš Škotijos sostinės Edinburgo atskriejo gera žinia: vietos futbolo klubo „Hearts“ saugo ir nacionalinės rinktinės nario Deivido Česnauskio (26) sužadėtinė „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė (24) laukiasi! Būsima mama neslepia džiaugsmo ir prisipažįsta sunkiai praeinanti pro vaikiškų drabužių parduotuves. „Deividas sako, kad nereikia skubėti. Viską, kas būtina kūdikiui, nupirks, kai ateis laikas. O man tokie gražūs tie mažučiai, dailūs daiktai. Mums nesvarbu gims mergaitė ar berniukas. Tėvams visada svarbiausia, kad vaikutis būtų sveikas, – kalbėjo Vaida. Pora planuoja vasarą Lietuvoje atšokti vestuves ir susilaukti kūdikio. – Buvo minčių nukelti šventę vėliau, bet su Deividu nusprendėme, kad mūsų atžala turi gimti šeimoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius