-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vaikams labiausiai patinka „Mango“ ir „Yva“

TV3 televizija ketvirtus metus organizuojanti jau tradiciniu tapusį projektą „Vaikų balsas“, skaičiuoja pirmąsias mažųjų užpildytas anketas.
Foto naujienai: Vaikams labiausiai patinka „Mango“ ir „Yva“
Foto naujienai: Vaikams labiausiai patinka „Mango“ ir „Yva“ / zmones24.lt
TV3 televizija ketvirtus metus organizuojanti jau tradiciniu tapusį projektą „Vaikų balsas“, skaičiuoja pirmąsias mažųjų užpildytas anketas. Visi skuba pareikšti savo nuomonę ir balsuoti už tuos mylimiausius, kurie iš tiesų yra verti gauti šių 2008-ųjų metų „Vaikų balso“ apdovanojimus.
„Tik prasidėjus balsavimui TV3 televiziją užplūdo vaikų laiškai su užpildytomis anketomis. Labai džiugu, kad mažieji skuba siųsti ir rinkti savo mėgstamas dainas, muzikantus, sportininkus, filmus, knygas, žaislus, TV laidų vedėjus ir metų žmogų. Šiemet ne vienas savo anketose „Vaikų balso 2008“ žmogaus apdovanojimą norėtų atiduoti savo mamai“, – apie pirmuosius vaikų siūlymus pasakoja TV3 marketingo direktorė Rovena Sankalienė.
„Vaikų balso 2008“ nominacijoje – mėgstamiausia grupė vaikai daugiausiai balsuoja už merginų kolektyvus – „69 danguje“, „ŠokoLedas“, „Mango“, „Mokinukės“, „Yva“. Nominacijoje „Mėgstamiausia dainininkė“ už – Mia, Sniegę, Viliją, Skaistę, Viką ir kt. Už „Mėgstamiausią dainininką“ tarp populiariausių – Anatolijus, Grūdas, Edmundas Kučinskas, Mantas ir Alanas Chošnau. „Mėgstamiausios dainos“ šiais metais – „Skrisim“, „Aš šalia“, „Aš laukiu tavo laiško be raidžių“, „Viskas Rock'n'Roll“, „O mama man jau 18“. Tarp „Mėgstamiausių sportininkų“ minimi – Virginijus Alekna, Žydrūnas Savickas, Šarūnas Jasikevičius, Mantas Kalnietis ir Jonas Mačiulis. Mėgstamiausi vaikų filmai – „ Simpsonai“, „Garfildas 2“, „Bitės filmas“, „Visa tiesa apie ryklį“, „Haris Poteris“. Labiausiai skaitomos ir mėgstamos vaikų knygos – „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“, „Ragana Lilė“, „Tiltas į Terabitiją“, „Pepė Ilgakojinė“ ir „Haris Poteris ir Fenikso brolija“. Mylimiausi vaikų anketose minimi žaislai – meškiukas, „Monopolis“, „Bratz“ lėlė, „Barbė“ ir kompiuteris. Tarp mėgstamiausių vaikų televizijos laidų vedėjų populiaresni yra vyrai – Andrius Rožickas, Algis Ramanauskas-Greitai, Marijonas Mikutavičius, Gediminas Jaunius ir Neringa Čereškevičienė. Tarp mylimiausių žmonių vaikai mini ne tik nusipelniusius Lietuvai žmones, bet ir TV3 laidų vedėjus – Gediminas Jaunius, Andrius Rožickas, kunigas Ričardas Doveika, Prezidentas Valdas Adamkus ir vaikų nuostabios unikalios mamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius