-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaiva ir Andrius Jankauskai. Kad gyvenimas būtų saulėtas kaip vestuvių diena

Verslininkų Vaivos Kunstmonaitės (23) ir Andriaus Jankausko (32) penkerių metų draugystę vainikavo stilingos vestuvės jųdviejų draugystės mieste Palangoje.
Foto naujienai: Vaiva ir Andrius Jankauskai. Kad gyvenimas būtų saulėtas kaip vestuvių diena
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

Verslininkų Vaivos Kunstmonaitės (23) ir Andriaus Jankausko (32) penkerių metų draugystę vainikavo stilingos vestuvės jųdviejų draugystės mieste Palangoje.


Pasveikinti jaunųjų į kurorto Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčią susirinko didelis būrys svečių. „Linkiu gyvenimo druskos ir šviesos. Be šių dalykų nesuprasite tikrųjų vertybių. Būkite vienas kitam atlaidūs ir pakantūs", - linkėjo Santuokos sakramentą suteikęs kunigas. Prieš kelias dienas pora santuoką įregistravo Klaipėdos civilinės metrikacijos skyriuje. Nuotaka pasiliko mergautinę pavardę ir pridėjo vyro. Tačiau tai dienai jie neskyrė ypatingos reikšmės. „Mums svarbiausia buvo iškilmės bažnyčioje. Neprašėme vestuvių planuotojų pagalbos, nes žinojome, ko norime ir kaip sau bei artimiausiems žmonėms sukurti gražią šventę, - aiškino Andrius. - Norėjome, kad šventoriuje orkestras grotų mūsų su Vaiva mėgstamos amerikiečių roko grupės „Guns N' Roses" kūrinį „November Rain". Kai orkestro vadovui pasakiau savo norą, paklausė: „O natas turi?" Iš kur galiu jas turėti? Todėl teko kreiptis į vieną kompozitorių, jis atliko šį darbą. Visa laimė, kad vestuvių dieną dangumi ritinėjosi saulė. Kitaip neįsivaizduoju, ką būtume darę su orkestru ir fortepijonu po atviru dangumi."


Prieš didžiąją šventę Vaiva turėjo apsispręsti, kurių mados namų suknelę išsirinkti ceremonijai bažnyčioje - „Dior", „Gucci", „Gianfranco Ferré" ar Escada". „Kai pamačiau „Ferré" suknelę, supratau, kad ji man labiausiai tinka pagal charakterį ir nuotaiką", - pasakojo nuotaka. Šios haute couture vestuvinės suknios eskizą dizaineris Gianfranco Ferré, kuris mirė prieš porą metų, sukūrė paskutinį.


Prie altoriaus pagrindiniu bažnyčios taku, išpuoštu baltomis žvakėmis, gėlių kompozicijomis ir atlaso bei gipiūro kaspinais, nuotaką atlydėjo tėtis Rimgaudas Kunstmonas, o poros liudininkai buvo jaunikio brolis Tomas ir jo bendravardis nuotakos brolis. Baigiantis iškilmėms jaunieji vienas kitam dovanojo platinos žiedus, įsigytus Milane.


Po Santuokos sakramento bažnyčios šventoriuje porą apsupo norintieji pasveikinti. Visus juos Andrius ir Vaiva pakvietė vaišintis braškėmis, trešnėmis ir šampanu „Moët & Chandon", „Dom Pérignon 1999".


Vakarop iškilmingos vakarienės jaunieji svečius sukvietė į ant Baltijos jūros kranto esančius savo namus, kuriuos įsigijo prieš porą metų. Apie aštuoniasdešimčiai svečių vaišes ruošė nuotakos tėčiui R. Kunstmonui priklausančio restorano kulinarai. „Kadangi šventėme prie jūros, daugiausia patiekalų buvo iš žuvų", - pasakojo Vaiva. Artėjant vidurnakčiui visi persikėlė prie jūros, kur leido degančius aitvarus ir linkėjo jaunai šeima gražaus, prasmingo gyvenimo. Linksmybės, kurioms ypač palankus buvo pajūrio oras, tęsėsi iki šeštos valandos ryto. O kitą dieną svečiai apie vidurdienį į jaunųjų Jankauskų namus rinkosi vėlyvų pusryčių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius