Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaiva Mainelytė ir Remigijus Vilkaitis – naujame TV3 seriale „Broliai“

Jau po savaitės TV3 eteryje startuosiančiame televizijos seriale „Broliai“ vaidina visas būrys talentingų ir didelę profesinę patirtį turinčių aktorių.
Foto naujienai: Vaiva Mainelytė ir Remigijus Vilkaitis – naujame TV3 seriale „Broliai“
Foto naujienai: Vaiva Mainelytė ir Remigijus Vilkaitis – naujame TV3 seriale „Broliai“ / zmones24.lt
Jau po savaitės TV3 eteryje startuosiančiame televizijos seriale „Broliai“ vaidina visas būrys talentingų ir didelę profesinę patirtį turinčių aktorių. Viena ryškiausių ir žaviausių vyresnės kartos aktorių Vaiva Mainelytė ir charizmatiškus vaidmenis teatre bei televizijoje kuriantis aktorius Remigijus Vilkaitis apie naujus savo personažus „Broliuose“ sako, kad jiems tekę vaidmenys yra nauji ir netikėti jų karjeroje.
Svarbiausias argumentas, dėl ko V. Mainelytė sutiko filmuotis „Broliuose“, – serialo scenaristas Bronius Bušma, kuris buvo jos kurso draugas ir nuolatinis etiudų bei šokių partneris. Jau nuo pirmo kurso tarp kolegų užsimezgę draugiški, kūrybiški santykiai tęsiasi iki šių dienų, o ir su serialo režisieriumi Valdu Babaliausku aktorei taip pat jau ne vieną kartą teko susidurti filmavimo aikštelėje.
„Nenusivyliau kartu su jais dirbdama nei serialų „Giminės“, nei „Dapkai ir Butkai“ filmavimo metu. Susipažinau ir su prodiuseriu (Kristupas Krivickas – aut. past.), asistentais – tai taip pat kūrybinga draugija“, – džiaugiasi Vaiva.
Paklausta, kaip jaučiasi prieš filmavimus, V. Mainelytė buvo atvira ir prisipažino: „Jaudinuosi labiau nei prieš savo pirmą filmavimą. Su metais jaučiu vis didėjančią atsakomybę dėl savo darbo“, – rimtai apie savo vaidybą kalba garsi aktorė.
Vaivai „Broliuose“ tekęs Marijos Aušrinės personažas – įdomus iššūkis aktorei. Tai yra emocinga ir savo šeimos paslaptis sauganti moteris, būrėja, viena auginanti mirusios sesers anūką. Kelias dešimtis įspūdingų vaidmenų kine, teatre, televizijoje suvaidinusi moteris sako, kad toks vaidmuo yra naujas ir netikėtas jos karjeroje. Tačiau daugiau apie tai atvirauti aktorė nėra linkusi, nes nuolat prisimena savo kurso vadovo režisieriaus Juozo Rudzinsko žodžius: „Aktorius ne pasakoja, o suvaidina.“
Kitas garsus ir talentingas aktorius, vaidinantis „Broliuose“, Remigijus Vilkaitis, paklaustas apie tai, kaip sekasi filmavimai, atsakė: „Esu patenkintas. Suburta kūrybinė grupė ir technika leidžia ištisai vaidinti visą sceną jos nepertraukiant. Turint tokią galimybę sceną išsinagrinėji iš anksto, pasiruoši ir iš karto suvaidini – toks rezultatas žymiai geresnis nei filmuojant atskirus vaizdelius“, – sako aktorius, kuriam „Brolių“ seriale teko buvusio kolūkio pirmininko, savo investicijas praradusio Valento Miliaus vaidmuo.
Gausybę vaidmenų teatre, kine ir televizijoje suvaidinęs aktorius džiaugiasi, kad šiame seriale jam tenka daug dirbti su darbščiais ir talentingais jaunais aktoriais: „Vaidinti su jaunaisiais kolegomis sekasi labai gerai. Apskritai daug tenka dirbti su jaunais aktoriais. Kai kas sako, kad jie dažnai serga žvaigždžių liga, tačiau čia to nėra.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius