Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Veneros“ Alvyda – italų vyno veidas

Grupės „Venera" narei Alvydai besibaigianti vasara buvo labai įtempta. „Visą vasarą koncertavom po 4 koncertus per savaitę, aplankėm daugybę Lietuvos miestų ir miestelių, labai stengėmes savo dainomis užvesti, pralinksminti ir palikti gerą įspūdį publikai.“
Foto naujienai: „Veneros“ Alvyda – italų vyno veidas
Foto naujienai: „Veneros“ Alvyda – italų vyno veidas / zmones24.lt
Temos: 2 Vynas „Venera“

Grupės „Venera" narei Alvydai besibaigianti vasara buvo labai įtempta. „Visą vasarą koncertavom po 4 koncertus per savaitę, aplankėm daugybę Lietuvos miestų ir miestelių, labai stengėmes savo dainomis užvesti, pralinksminti ir palikti gerą įspūdį publikai. Bet be viso to įtemptame koncertiniame grafike radau spragą ir išskridau į Italiją, dalyvauti vietinio vyno reklamos fotosesijų serijoje"- pasakojo „Veneros" lyderė Alvyda.

Be viso to, besibaigiant vasarai, grupėje įvyks pasikeitimai. Iš kolektyvo dėl vaikelio laukimo pasitraukus klaipėdietei Ritai, planuojama į grupę priimti naują narę. „Nekantraudamos laukiame susitikimo su naująje nare. Juk pasikeitimai atneša naujoves, o tai - tik į naudą"- dalinosi įspūdžiais kolektyvo narė Alvyda.

Yra dar viena priežastis, dėl kurios  kolektyvas labai laukia naujosios narės- studijoje jau paruošta laukia nauja trijulės daina. Merginos užsiminė, kad naują dainą pristatys jau šį mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius