Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieninteliam pasirodymui į Vilnių atvyks legendinė roko grupė „DDT“

Lapkritį vienintelį pasirodymą Lietuvoje surengs legendinė roko grupė „DDT". Beveik tris dešimtmečius aktyviai muzikuojančių roko veteranų koncertas įvyks lapkričio 12 d. „Utenos pramogų arenoje" Vilniuje.
Foto naujienai: Vieninteliam pasirodymui į Vilnių atvyks legendinė roko grupė „DDT“
Foto naujienai: Vieninteliam pasirodymui į Vilnių atvyks legendinė roko grupė „DDT“ / zmones24.lt
Temos: 1 „DDT“

Lapkritį vienintelį pasirodymą Lietuvoje surengs legendinė roko grupė „DDT". Beveik tris dešimtmečius aktyviai muzikuojančių roko veteranų koncertas įvyks lapkričio 12 d. „Utenos pramogų arenoje" Vilniuje. Tai bus tik trečiasis „DDT" pasirodymas mūsų šalyje per visą grupės istoriją.

Išskirtiniame koncerte Vilniuje grupė „DDT" atliks garsiausias savo dainas „Nestreliai", „Ya Poluchil Etu Rol", „Eto Vsio", „Shto Takoje Osen", „Veter", „Dozhd", „Leteli Oblaka" ir kitus roko klasika tapusius kūrinius. Dar vasarą prasidėjusių gastrolių metu grupė nevengia publikai pristatyti ir pačių naujausių, iki šiol dar niekur negirdėtų dainų.


1980 m. Ufos mieste susibūręs kolektyvas „DDT" yra viena įtakingiausių Rusijos roko grupių, o jos lyderis Jurijus Ševčiukas laikomas vienu iš iškiliausių šių dienų Rusijos poetų ir dainuojamosios poezijos atstovų.


Jau pačioje kūrybos pradžioje poetinio roko klasikai „DDT" išsiskyrė iš kitų to meto Rusijos muzikantų. Subtiliais, tačiau kritiškais dainų tekstais bei melodingomis roko kompozicijomis „DDT" į save atkreipė ne tik tūkstančių pažangiai mąstančių gerbėjų, bet ir „KGB" dėmesį. Už sovietinės santvarkos kritiką grupė buvo oficialiai uždrausta ir turėjo pasitraukti į pogrindį, kur ir toliau laužė kūrybinę laisvę varžančius standartus.


Grupė „DDT" per beveik tris dešimtmečius besitęsiančią karjerą išleido net 23 albumus, surengė šimtus pasirodymų ir išugdė net kelias gerbėjų kartas. Įkvėpti „DDT" kūrybos muzikuoti pradėjo grupės „Splin", „Mumiy Troll", „Bi-2" ir daugelis kitų rusų roko muzikantų.


Lapkričio 12 dieną „Utenos pramogų arenoje" Vilniuje vyksiantis grupės „DDT" koncertas bus tik trečiasis roko legendų pasirodymas mūsų šalyje per visą grupės istoriją. Prieš keletą metų šalies sostinėje vykusį „DDT" koncertą stebėjo daugiau nei 6 tūkst. gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius