-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta ir Vilius Tarasovai: nebeliko sąvokų „mano“ ir „tavo“

Vilius ir Violeta su „Privatu!“ skaitytojais mielai dalijasi savo džiaugsmais ir rūpesčiais visiškai nesibaimindami, kad jų žodžiai užklius pavyduoliams tautiečiams. „Mes jau prie visko pripratę“, - sako Tarasovai.
Foto naujienai: Violeta ir Vilius Tarasovai: nebeliko sąvokų „mano“ ir „tavo“
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Vilius Tarasovas

Vardas, pavardė: Violeta Tarasovienė. 

Gimimo data, vieta: 1974 08 25, Vilnius.

Šeima, kurioje gimė: tėvai - Veronika ir Benediktas Riaubiškiai.

Šeiminė padėtis: su vyru dainininku Viliumi Tarasovu augina dukrą Gabrielę (1,3) ir dukrą iš pirmos santuokos Elingą (11).

Pasiekimai: dainininkė, televizijos laidų vedėja; išleido tris albumus: „Ramunę baltąją“, „Su meile“, „Aš būsiu šalia“; pelnė ne vieną apdovanojimą - tarp jų „Bravo“ ir „Vaikų balso“; vedė muzikos laidas „Penktadienio muzikos šou“ ir „Padainuokim!“.


Vardas, pavardė: Vilius Tarasovas.

Gimimo data, vieta: 1979 05 17, Klaipėda.

Šeima, kurioje gimė: tėvai - Laimutė ir Viktoras Tarasovai.

Šeiminė padėtis: su žmona dainininke Violeta Tarasoviene augina dukrą Gabrielę (1,3) ir jos dukrą iš pirmos santuokos Elingą (11).

Karjera: dainininko karjerą pradėjo 1996 m. grupėje „Bavarija“, su kuria išleido daug populiarių albumų ir pelnė ne vieną apdovanojimą. 2007 m. išleido solo albumą „Aš“ ir dabar rengiasi išleisti antrąjį. 2008 m. „Radiocentro“ apdovanojimuose laimėjo „Metų debiuto“ nominaciją. Su žmona Violeta kurį laiką vedė laidą „Padainuokim!“.


Gandai apie Violetą ir Vilių


  • Pora sako apie save išgirstantys daug nebūtų dalykų. Juokingiausias gandas Tarasovams, kad neva Vilius Violetą vedė išsiskaičiavimo, mat ji turėjo butą ir „Lexus“ markės automobilį. „Aš toks vargšas... Matote, nieko neturėjau“, - juokiasi Vilius.
  • „Dar žmonės kalba, kad aš Vilių prastūmiau į televiziją, nes turėjau daug įtakingų pažįstamų. Tai juokinga! Lyg jis jų neturėjo“, - kvatoja Violeta.
  • Viliui ir Violetai jau pabodo atsakinėti į klausimus apie Natalijos Zvonkės piaro akciją, kai ši apie neatvykimą į jų vestuves pirmiausia pranešė žurnalistams. „Yvos“ narė savo apsisprendimą motyvavo tuo, kad Tarasovai esą su ja nepasisveikino viename renginyje. „Dėl to nepasisveikinimo tai visiškas absurdas. Natalija pamanė, kad mes arogantiški, nors mes jos tiesiog nepastebėjome, nes buvo labai daug žmonių. Juolab kad Violeta iš tiesų ne itin gerai mato. Ką sakyti esant tokiai situacijai? „Plauk, š..., plauk“, - emocijų neslepia Vilius.

Vilius ir Violeta su „Privatu!“ skaitytojais mielai dalijasi savo džiaugsmais ir rūpesčiais visiškai nesibaimindami, kad jų žodžiai užklius pavyduoliams tautiečiams. „Mes jau prie visko pripratę“, - sako Tarasovai.


Atšventė jubiliejų


Kai su garsiąja porele prieš fotosesiją susėdame pakalbėti sostinės viešbučio „Reval Hotel Lietuva“ kavinės terasoje, Vilius ir Violeta patikina, kad Vilniuje jie ne tokie jau reti svečiai - kone kas antrą savaitę tenka atvykti į laidų filmavimus ar koncertus. Laimei, dainininkams nereikia sukti galvos, kam patikėti mažosios Gabrielės priežiūrą, mat Vilniuje gyvena Violetos tėvai. Tiesa, pora apsistoja ne pas juos, o erdviame V. Tarasovienės bute Jeruzalėje, kurį ji įsigijo dar prieš santuoką. „Bandėme jį parduoti, kai nekilnojamojo turo kainos dar nebuvo nukritusios, bet nepavyko“, - paaiškina Violeta. Klaipėdoje pora gyvena dar erdvesniame bute, kurį Vilius nusipirko dar būdamas viengungis. „Pas mus nebeliko sąvokų „mano“ ir „tavo“. Ir butai, ir automobiliai yra „mūsų“. Juk mes - šeima“, - šypsodamasis paaiškina jis.


Daugiau nei prieš savaitę, gegužės 17-ąją, vienoje iš gimtojo uostamiesčio kavinių Vilius atšventė savo trisdešimtmetį. „Neblogas buvo balius. Kaip visuomet ne vieną, o kelias dienas švenčiau. Pirmąjį vakarą šventėme kavinėje, buvo apie 40 svečių. Kitą dieną su artimiausiais draugais gimtadienį pratęsėme pas mus sode. Šašlykai ir visa kita...“ - šypsodamasis pasakoja jis. Per jubiliejų nei Vilius, nei Violeta nedainavo, nors jų grupės muzikantai ir siūlėsi paakompanuoti. „Dainuoti per savo gimtadienį? Ne, ne... Pakankamai prisidainuojame“, - kvatoja jubiliatas. Dovanų Vilius gavo įvairiausių, tačiau įsimintiniausia - šuolis parašiutu. O ką mylimajam padovanojo Violeta? „Su Viliaus broliu Andriumi, jo žmona Aiste ir tėveliais nusprendėme susimesti prabangiam laikrodžiui. Kaip vėliau paaiškėjo, Vilius, nieko neįtardamas, išsirinko lygiai tokį patį, kokį dovanų trisdešimtmečio proga išsirinko ir brolis. Na, nebūtų broliai, - juokiasi Violeta. - Tačiau aš norėjau dar ką nors būtent nuo savęs padovanoti. Nupirkau jam mėgstamų gerberų puokštę. Paaiškėjo, kad ir spalvą pataikiau - Vilius mėgsta oranžines. Be to, sugalvojau padidinti ir ant sienų kavinėje iškabinti senas Viliaus vaikystės, paauglystės nuotraukas. Kad būtų šventiškiau, pripirkau balionų.“


Apie mokesčius neperspėjo


Pora atvirai kalba apie neseniai sumokėtą keliasdešimties tūkstančių litų skolą Mokesčių inspekcijai. Pasirodo, 2005-2008 m. Violeta uždirbdavo daugiau nei po 100 000 litų per metus ir todėl turėjo sumokėti valstybei PVM. Viliui minėtus mokesčius teko sumokėti už 2007-2008 metus. Tiesa, jie abu, kaip ir kiti pramogų verslo atstovai (ne visi apie tai drįsta šnekėti - aut. past.), apie susidariusias daugiatūkstantines skolas valstybei sužinojo tik šių metų pradžioje. „Žinoma, nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia... Bet kodėl niekas anksčiau net jokio laiško neatsiuntė? Juk mes esame menininkai, iš kur mums žinoti tokias subtilybes? 50 000 litų yra nemaža suma mūsų šeimai“, - piktinasi Vilius ir Violeta.


Pora tikina, kad jų šeimą, kaip ir visus lietuvius, palietė ekonomikos krizė. Juos džiugina tik tai, kad vasarą suplanuota nemažai koncertų. Vilius labiausiai jaudinasi dėl užstrigusios naujo albumo leidybos. Dainos jau įrašytos, tačiau leidėjai dabar ieško būdų, kaip jas pateikti plačiajai visuomenei. Dainininkams apmaudu, kad sumažėjus honorarams jie ne visada gali pasiimti į koncertus savo muzikantų grupę.

Paklaustas apie „Bavarijos“ likimą, Vilius, kaip ir kiti grupės nariai, nedaugžodžiauja. Tik paaiškina, kad kartais kartu užlipa į sceną, tačiau laiko naujoms dainoms kurti pritrūksta. „Gal iš tiesų reikėtų trankiai sugrįžti, kaip padarė grupė „Pikaso“? Gal iš tų sentimentų ir pinigų užsidirbtumėme?“ - ironizuoja pastaruoju metu su žmona Violeta dainuojantis bavaras.


Krikštynos - vasarą


Viliaus ir Violetos veiduose nušvinta šypsenos, kai kalba pakrypsta apie prieš kelis mėnesius pirmąjį gimtadienį atšventusią Gabrielę, kurią dar šią vasarą pora ketina pakrikštyti. Krikšto tėvais pakviesti Viliaus brolis su žmona Aiste. Kol kas mergaitės fotografuoti pora neleidžia. „Juk kaip Michaelas Jacksonas nesielgiame. Žmonės mus su Gabriele mato visur - juk ir į parką, ir į parduotuvę su ja einame. Tik nenorime, kad jos nuotraukos būtų žurnaluose. Tikrai ne dėl kokių nors prietarų - tiesiog nenorime. Tokia mūsų politika“, - paaiškina Tarasovai. Į kurį iš tėvų mergaitė panašesnė, pora nedrįsta spėlioti. „Ji labai keičiasi. Vieni vienaip sako, kiti - kitaip“, - šypsosi Violeta. „Bet akys tikrai mano - visi taip sako. Pažiūrėk, kokios ryškiai mėlynos“, - pasidžiaugia Vilius ir duoda pažiūrėti į mobilųjį telefoną, kurio ekrane puikuojasi Gabrielės nuotrauka.

Ar tėvystė  ir motinystė labai pakeitė jų gyvenimą? „Nuo Elingos gimimo praėjo jau daugiau nei dešimt metų, tad ir aš viską išgyvenu tarsi iš naujo. Abu džiaugiamės kiekviena smulkmena. Kai vaikščioti pradėjo, tai Vilius visiems iš eilės skambinėjo“, - dėsto Violeta. „Prieš pirmąjį Gabrielės gimtadienį ruošėmės išvažiuoti į Ameriką. Galvojome, kad nepamatysime, kaip ji pradeda vaikščioti, o ji ėmė ir pateikė mums staigmeną. Abu su Violeta buvome vonioje, kai pamatėme, kad ji pradeda vaikščioti. Puolėme fotografuoti ir filmuoti“, - prideda Vilius.


Auklės nereikia


Pora džiaugiasi, kad dėl savo užsiėmimo gali su dukrele praleisti labai daug laiko ir nereikia samdyti jokių auklių: „Jeigu norime į kokį klubą išeiti, Gabrielę mielai pažiūri močiutės, bet dažniausiai ją kartu pasiimame. Ypač patinka iškylos su draugais Smiltynėje. Vaikai žaidžia, o mes mėsą kepame ir alutį gurkšnojame.“ Beje, Vilius su mažąja praleidžia itin daug laiko, nes labai mėgsta su ja pasivaikščioti. Violeta tuo metu gamina pietus ar vakarienę. Pora įsitikino, kad Gabrielė yra labai muzikali, nes sugeba atkartoti melodijas iš animacinių filmukų. Vilius ir Violeta tikina, kad mažoji dukrelė niekada nekėlė didelių rūpesčių, nes nuo pat gimimo buvo labai rami.

Daugiau rūpesčių porai dabar kelia vienuolikmetės Violetos dukros (iš pirmos santuokos - aut. past.) Elingos auklėjimas. „Ne auklėjame, o kariaujame. Juk pati paauglystė! Savaitę būna gera, o paskui vėl prasideda... Gal čia nuo mėnulio fazių priklauso? Pykstamės dėl tvarkos, dėl to, kad vaidina pernelyg suaugusią“, - kalba Violeta. „Be to, ji priklausoma nuo rankinių, drabužių, batų. Ir ne bet kokių, o visokių prabangių firmų! Visa tai galėtumėme nupirkti, bet stengiamės jai paaiškinti, kad ne šmutkės gyvenime yra svarbiausias dalykas“, - auklėjimo principus dėsto Vilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius