-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vudis sulaužė taisyklę

Paprastai nuo aštuonių ryto iki aštuonių vakaro kūrybiniais darbais užsiiminėti mėgstantis atlikėjas Arvydas Martinėnas - Vudis sulaužė šią savo taisyklę.
Foto naujienai: Vudis sulaužė taisyklę
Foto naujienai: Vudis sulaužė taisyklę / zmones24.lt

Paprastai nuo aštuonių ryto iki aštuonių vakaro kūrybiniais darbais užsiiminėti mėgstantis atlikėjas Arvydas Martinėnas - Vudis sulaužė šią savo taisyklę. Naujausias radijo singlas „Dėl meilės", kuris jau skamba radijo stočių eteriuose, sukurtas ne pagal grafiką, o  trečią valandą nakties. Pasak atlikėjo, dainai padėjo gimti katinas. „Ją sukūriau prieš kokius keturis mėnesius, kai labai nesimiegojo. Bute buvome tik aš ir katinas, kuris dūko po kambarius ir užkliuvo už gitaros. Kėliausi, ėjau pažiūrėti ką nušveitė ant žemės ir taip netyčiom paėmiau gitarą į rankas", - dainos atsiradimo istoriją pasakojo dainininkas.


Vienas produktyviausių lietuviškos pop scenos artistų prakalbo ir apie naujo albumo leidybą. „Naujausia daina „Dėl meilės" greičiausiai taps tituline daina mano trečiajame albume, kurį ketinu išleisti rudenį. Albumas jau sukurtas, liko tik techniniai darbai. Taip pat derinu su vadybininkais  ir koncertinio turo grafiką", - ateities planais dalinosi Vudis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius