Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vytautas Rumšas: norėčiau gyventi ramiau

Aktoriaus Vytauto Rumšo (28) pavardė pastaruoju metu linksniuojama itin dažnai. Kalbama, būtent jis kaltas dėl to, kad vos po penkis mėnesius trukusios santuokos išsiskyrė verslininko Laimučio Pinkevičiaus ir jo žmonos, buvusios manekenės Astos Valentaitės-Pinkevičienės, keliai.
Foto naujienai: Vytautas Rumšas: norėčiau gyventi ramiau
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

Aktoriaus Vytauto Rumšo (28) pavardė pastaruoju metu linksniuojama itin dažnai. Kalbama, būtent jis kaltas dėl to, kad vos po penkis mėnesius trukusios santuokos išsiskyrė verslininko Laimučio Pinkevičiaus ir jo žmonos, buvusios manekenės Astos Valentaitės-Pinkevičienės, keliai.


Kaip vertini susiklosčiusią padėtį?


Vertinu labai paprastai: žmonės šiuo metu išgyvena finansų krizę, apie ją naujienos daugeliui jau gerokai pabodusios, vadinasi, reikia ko nors įdomesnio. Kad visiems būtų įdomiau gyventi, visa tai ir nutiko.


O kaip jaučiasi žmogus, tapęs dviejų garsenybių išsiskyrimo „priežastimi"?


Niekaip nesijaučiu. Tiesiog gaila, kai žemė sumaišoma su dangumi ir nusileidžia prietema. Tiesą sakant, man visiškai tas pat - žmonės apie mane kalbėjo, kalba ir kalbės. Tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas, ir nieko šioje situacijoje negaliu padaryti.


Na, kalbama apie tave išties ne pirmąsyk, bet taip garsiai turbūt dar niekada nešnekėta?


Tai tiesa - „meilės istorija" su Aiste Paškevičiūte šiai tikrai neprilygsta. Vien jau todėl, kad Aistė nebuvo ištekėjusi (juokiasi)... Kita vertus, ką čia vertinsi: kaip ką tik ši istorija gimė, lygiai taip pat netrukus ir mirs.


Kai kurie leidiniai kreipiasi į būrėjus, šie bando spėti, kaip istorijos herojų gyvenimas susiklostys ateityje. Nesijauti nesmagiai skaitydamas aiškiaregių prognozes?


Kad aš jų neskaitau! Be to, jei jau žurnalistai kreipiasi į būrėjus, gal vertėtų dar ir Mikei Pūkuotukui paskambinti. O Pelenė, manau, su Spragtuku turėtų sudėti visus taškus ant „i".


Tačiau kai apie jus su Asta rašoma: „Gal ir pasivaikščios jie susikibę už pirštukų", nori nenori imi svarstyti - kodėl gi ne?


Taip pasakė? Įdomu, ką Mikė Pūkuotukas šioje situacijoje sakytų?


Nori pasakyti, tai neįmanoma?


Abejoju. Dėl vienos labai paprastos priežasties: nelabai pakęsčiau tokio aplinkinių dėmesio. Nelabai įsivaizduoju savo ateities, susijusios su nuolatiniu fotografavimu ir sekiojimu iš paskos. Norėčiau gyventi ramiau.


Panašu, sunkiai išeina...


Duok Dieve, gal išeis.


Tik pasklidus kalbų apie Pinkevičių skyrybas, interneto komentuotojai ėmė vieną po kitos berti žinutes, kad ne kartą matė judu su Asta sykiu leidžiančius laiką. Nejaugi tai - tik pramanai?


Gyvenime nesu sutikęs jokio pažįstamo žmogaus, kuris būtų parašęs nors vieną atsiliepimą į kokį straipsnį. Manau, tuo viskas pasakyta. Na, o apie žmones, turinčius nevisavertiškumo kompleksų, galiu pasakyti: tai - liga.

Kalbant apie žurnalistus... Nė vienas leidinys neapsiėmė pateikti konkrečių kaltinimų ar įrodymų, kad esu kuo nors kaltas dėl šių skyrybų. Vartojamos bendros frazės, nes žurnalistai puikiai žino, kad už bet kokią melagingą informaciją jiems būtų keliama byla. Leidiniai remiasi gandais ir pateikia juos skaitytojams.


O kokia tavo aplinkos reakcija?


Su bičiuliais „pasilazdavojame", kiti, būna, palinki: „Laikykis" (juokiasi). Žmonės, su kuriais bendrauju, puikiai žino ir supranta, kas vyksta. Kažkam panižo liežuvis, ir tiek. O gal kas nors tiesiog turės iš šios istorijos naudos?


Ir vis dėlto, kas judu su Asta sieja?


Esame gerų bičiulių kompanija, joje - dvylika-penkiolika žmonių, su kuriais susitinkame savaitgaliais, ir tiek. Beje, tarp jų yra ir daugiau merginų bei moterų. Bet užteko vieno liežuvio, kuris papliauškė, kad su Asta miegame, plaukiame, vairuojame, ir visi už to užsikabino. Ką gi, žmonių vaizduotės klodai beribiai. Kita vertus, tai nėra blogai - matau, Lietuva dar nemiršta.


Beje, kaip atsidūrei tokioje spalvingoje draugijoje, kurios susibėgimus sunkiai pavadinsi bohemiškais menininkų pasisėdėjimais?


Suvedė bendri interesai, darbas, Tomo Fordo kolekcijos pristatymas... Kompanija išties labai marga, sukiojasi įvairaus plauko žmonių, su kai kuriais gana artimai bendrauju. Tik tiek.


Kaip manai, kodėl būtent tu tapai skyrybų „priežastimi"? Tikiu, toje draugijoje yra ir daugiau vyrų, kurie galbūt taip pat galėtų būti kalti dėl to, kas nutiko?


Vienišų ir geidžiamų vyrų Lietuvoje nedaug. Aš, Audrius Bružas ir seksualiausias Vaidas Baumila. Nenuskilo man, nes netinkamu metu atsidūriau pletkininkų akiratyje, ir tiek.


Pasklidus kalbų, kad galbūt esi vienas iš Pinkevičių skyrybų „priežasčių", svarstei, ką reikėtų sakyti žurnalistams? Gal net aptarei tai su pačia Asta?


Su Asta tik bandėme išsiaiškinti, kam visa tai galėtų būti naudinga. Kol kas dar niekam galvos nerausime, bet tegul žmonės žino, kad už tai, ko prišnekėjo, atsakys savo užpakaliu.


Grasini?


Taip. Aš žodžiais nesimėtau (šypsosi)...


Ar kilus skandalui teko bendrauti su Laimučiu?


Ir ne kartą. Pastarąjį net labai linksmai. Jis - protingas žmogus, verslininkas ir į visa tai žiūri lygiai taip pat. Mes puikiai žinome, kaip viskas yra iš tikrųjų. O nusileisti iki gandų lygio ir net jais patikėti yra žema. Tegul tie, kurie visa tai sukūrė, patys ir mėgaujasi kaip hienos, kurios nori būti tuo, kuo niekada nebus. Tik įdomu, kas bus kita mano išrinktoji?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius