Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriaus“ atrankose sostinėje – neįtikėtini sugrįžimai

Jau šį sekmadienį populiariausias TV3 muzikinis projektas „X Faktorius“ pagaliau pasieks sostinę, kur lauks scenos ištroškę ir žiūrovų dėmesio išsiilgę „X Faktoriaus dalyviai. Jų gretose – būrys jau matytų, tačiau neatpažįstamai pasikeitusių pirmojo projekto sezono dalyvių.
Vaiva Kalinauskaitė ir Rūta Ščiogolevaitė
Vaiva Kalinauskaitė ir Rūta Ščiogolevaitė / TV3 nuotr.

„Sudraskytum man širdį, jei nepriverstum ir vėl sudainuoti su tavimi duetu“, – pasakys Rūta Ščiogolevaitė, išvydusi į „X Faktorių“ sugrįžusią Vaivą Kalinauskaitę, vienintelę merginą, kurios balsas pirmajame sezone išprovokavo Rūtą sudainuoti scenoje kartu.

Per praėjusiais metais vykdytas „X Faktoriaus“ atrankas V. Kalinauskaitė metė iššūkį teisėjavusiai Rūtai. Duetu jos atliko W. Houston kūrinį „I Have Nothing“. Projektą vilnietė paliko po specialios stovyklos, kurioje buvo sudaromas galutinis „X Faktoriaus“ dalyvių sąrašas. Gal šiais metais Vaiva nukeliaus toliau?

TV3 nuotr./Vitalij Boroch „X Faktoriaus“ atrankoje
TV3 nuotr./Vitalij Boroch „X Faktoriaus“ atrankoje

Pamatę Vitalij Boroch teisėjai iškart uždainavo „čiki čia ha ha“ – firminiu pernai tapusį Vitalijaus sąskambį. „Aš iš viso nesuprantu, kokia gali būti kūrybinė stovykla be šio žmogaus?“ – susižavėjusi dar vieno „X Faktoriaus“ „vaiko“ sugrįžimu sakys R. Ščiogolevaitė.

Ir tai – dar tik triumfuojančių sugrįžimų pradžia, lengvas apšilimas. „What was that? – apstulbinta vaikinų grupės pasirodymo stebėsis Rūta. – Kaip galima iš visiškai beviltiškų pasidaryti tokiems fantastiškiems? Aš niekaip negaliu suprasti!“

Apstulbinta liks ne tik Rūta. „Kas per transformacija? Kas tu buvai pernai ir kuo tapai šiemet? Diena ir naktis!“ – tuo, ką mato ir girdi, negali patikėti ir Saulius Urbonavičius-Samas.

O kiek dar nematytų, tačiau savo talentu, charizma apdovanotų dainininkų pasirodys ant „X Faktoriaus“ scenos Vilniuje? Nepraleiskite sekmadienio.

„X Faktorius“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius