-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ uždainuos Jolanta Paulauskienė

Vieną didžiausių iššūkių artėjančiuose „Žvaigždžių duetuose“ mes politiko Artūro Paulausko žmona Jolanta.
Foto naujienai: „Žvaigždžių duetuose“  uždainuos Jolanta Paulauskienė
Gretos Skaraitienės nuotrauka / zmones24.lt
Vieną didžiausių iššūkių artėjančiuose „Žvaigždžių duetuose“ mes politiko Artūro Paulausko žmona Jolanta. Žavi, stilinga moteris, charizmatiška asmenybė, dviejų vaikų mama Jolanta Paulauskienė muzikiniame projekte dainuos su vienu gražiausių Lietuvos tenorų – Merūnu Vitulskiu. Muzikinis projektas prasidės jau kitą šeštadienį.
„Žvaigždžių duetų“ scena bus pirmas kartas, kai Jolanta uždainuos viešai. Iki šiol moteris nėra nei dainavusi, nei lankiusi muzikos mokyklos, nei dainavusi chore.
„Tai bus premjera. Vaikai jau dabar iš manęs juokiasi. Visą gyvenimą aš juos verčiu lankyti muzikos mokyklą. O dabar jie sakė, kad mane kankins su muzika“, - juokiasi ponia Jolanta.
Moteris ilgai svarstė „Žvaigždžių duetų“ kūrybinės grupės pasiūlymą, konsultavosi su vyru. „Jis neatkalbinėjo, sakė apsispręsti pačiai. Priimu tai kaip žaidimą, kaip naują potyrį savo gyvenime. Jei nepabandysiu, taip ir nesužinosiu, ką reiškia stovėti prieš didžiulę auditoriją su mikrofonu“, - sako Jolanta.
Artūras Paulauskas yra baigęs muzikos mokyklos akordeono klasę, judviejų su Jolanta dukra Aistė mokosi B. Dvariono muzikos mokykloje folkloro, sūnus Arnas dainuoja „Ąžuoliuke“. O Jolanta? „Mokykloje gerai žaidžiau krepšinį, mėgstu slidinėti, nardyti, čiuožti ant vandens slidžių...“ , - juokiasi moteris. Regis, politiko žmonai dainavimas bus tikras išbandymas!
Labiausiai Jolantą veža tai, kad ji dainuos su vienu didžiausių savo favoritų – klasikinio dainavimo atstovu Merūnu Vitulskiu. „Jo balsas unikalus, jis – vienas mylimiausių mano dainininkų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius