-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Žvaigždžių lenktynėse" triumfavo LNK „Kakadu“ vedėjas Tomas Ališauskas

Šiemet bene pirmosios „Žvaigždžių lenktynės“, kuriose vyrai nebuvo linkę džentelmeniškumo trasoje demonstruoti dailiosios lyties atstovėms.
Foto naujienai: „Žvaigždžių lenktynėse" triumfavo LNK „Kakadu“ vedėjas Tomas Ališauskas
Valdo Jaručio ir Andriaus Milerio nuotr. / zmones24.lt
Šiemet bene pirmosios „Žvaigždžių lenktynės“, kuriose vyrai nebuvo linkę džentelmeniškumo trasoje demonstruoti dailiosios lyties atstovėms. Pirmą kartą jų istorijoje ant nugalėtojų pakylos nepateko nė viena moteris, kurios anksčiau neretai džiaugdavosi pergalėmis.

Živilė Vaškytė, Rolandas Vilkončius, Asta Dudurytė, Giedrius Leškevičius, Oksana Pikul, Audrius Bružas, Tomas Ališauskas ir Mindaugas Stasiulis – šios populiarios ir žiūrovų pamėgtos žvaigždės penktadienio popietę išsirikiavo prie „LNK-GRIFS AG žvaigždžių lenktynių", kurios neišvengiamai randa vietos kiekvienų „Omnitel 1000 km. lenktynių” programoje, starto linijos.

Nuotaikingų „LNK-GRIFS AG žvaigždžių lenktynių" finale susikovė du LNK atstovai – Rolandas Vilkončius ir bene vėliausiai prie žvaigždžių aštuonetuko prisijungęs „Kakadu" laidos vedėjas Tomas Ališauskas, anksčiau žurnalistinį darbą dirbęs ir „Auto Moto" žurnale, tad automobilius ir jų sportą pažįstantis ne iš nuogirdų.

Finalas buvo vertas jo vardo, o akimirka anksčiau finišą kirtęs T. Ališauskas laimėjo bene pirmąsias svarbiausias jo gyvenime varžybas.

Tomas renginio spaudos centrui prisipažino, kad jam yra tekę dalyvauti tik žurnalistų ralyje. Ne prie vairo ir net ne šturmano kėdėje, o visais ekipažo reikalais besirūpinančio kapitono rolėje.

„Tačiau lenktynininkams laiku buvo pateiktas ir vanduo, ir patarimai, todėl jie ir nugalėjo", - sėkmės komponentus vardijo beveik 15 metų vairuojantis T. Ališauskas, kuris šįkart pats užkopė ant nugalėtojų pakylos aukščiausiojo laiptelio.

Laimėjęs antrąją vietą nenusiminė ir bene didžiausią vairuotojo stažą tarp varžovų ir kolegų turintis R. Vilkončius, siūlantis ir kitiems lenktyniauti tik specialiai įrengtose ir kompetentingų specialistų prižiūrimose trasose bei lenktynėse.

Trečioji prizinė vieta atiteko Giedriui Leškevičiui, mažajame finale pranokusiam „O lia lia“ mergaitę Oksaną Pikul.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius